Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka seeee

która łyka sperme i to lubi?

Polecane posty

Gość taka seeee

bo ja tego nie robię, próbowałam ale to jest obrzydliwe dla mnie, wiem że facetom sie to podoba ale czy kobietom? sperma jest ochydna w smaku i sam moment spuszczania w usta jest dla mnie okropny.... macie jakieś doświadczenia?

Gość Ola2414567
Ja tam lubie ale tylko z moim mezem :)

Gość MarkoVanHeuven
Czy ja wiem ... ja sie zdrowo odzywiam, nie pije, nie pale, i nie jest taka zla, w smaku ;)

Gość łykaczyca
Mój facet nie pali i ja uwielbiam łykać jego mleczko. Lubię też jak mi tryska na buzię. Wcześniej miałam faceta palacza i raz spróbowałam to mnie odrzuciło.

Gość zielona_fala
jest zdrowa to bomba witaminowa ale nie łykam

Gość Melanż
Sperma jest bardzo dobra na cere i na trawienie.

Gość Walwi
A spuścił wam się facet na cycki?Czy między cycki brałaś penisa?

Gość MarkoVanHeuven
Mineraly, przede wszystkim cynk.

Gość Ola2414567
Ja probowalam wszystkiego z mym ukochanym! Poczynajac od analu a konczac na ustach i pomiedzy piersiami. MI SIE BARDZO PODOBA!

Gość ja ostatnio się odważyłam
i na prawde byłam zaskoczona rezultatem

Jeżeli naprawdę akceptujesz mężczyznę, ktorego darzysz uczuciem to na pewno jest to przyjemne :) jeżeli nie jest to dla ciebie przyjemne to zastanów się czy na pewno cos czujesz do niego czy tylko kochasz siebie.

skoro raz kochałaś to znaczy, że jesteś zdolna do milości ...:) a skoro jesteś zdolna do milośći to mysl pozytywnie o tym,że jeszcze cie to czeka :)

Gość MarkoVanHeuven
która ... a dlaczego przestalas kochac?

Eeeeee tam. lenka_47 muślę, że to nie tak. Kochałem, nawet bardzo, bezgraniecznie, ale mimo wszystko nawet jak na faceta dużo kosztowała mnie akceptacja zapachu i smaku mojej ukochanej osoby. Nieważne jak i dlaczego, ale rozstaliśmy się. Jestem z Kimś innym. Zupełnie inna para lejcy, wylizałbym, połknąłbym chyba wszystko.

Gość MarkoVanHeuven
lenka hehe ;)

Gość nie pierdolcie ze jak sie
akceptuje faceta to jest to mega przyjemne przezycie! w pelni akceptuje mojego mezczyzne, ale nie sprawia mi radochy łykanie jego spermy, robie to zeby jemu sprawic przyjemnosc, a nie sobie, sam moment wytysku jest dla mnie bardzo nieprzyjemny juz nie wspomne o polykaniu, tym bardziej ze potem dostaje sraczki...no prosze, nie mowcie ze mam sie z tego powodu cieszyc!!!

adex to widać kochać nie zawsze znaczy to samo ......czasami sie tylko mysli, że sie kocha.....

@ nie pierdolcie ze jak sie, a wiesz co to znaczy akceptować ? na pewno nie pierdolić :P

Gość tu życie jest weselsze
i tu dokładnie się z tym zgadzam ,zaczełam łykać ale tylko i wyłącznie żeby jemu sprawić frajdę-miodzio to to nie jest choć i tak nie najgorsze

Gość zreszta tym tropem idac
mozna powiedziec ze bąki ukochanej osoby sa tej zajebiscie przyjemne i ich wąchanie, no jak to, przeciez wszystko sie akceptuje w osobie ktora sie kocha, prawda?

Gość wyjmujesz słowa z
kontekstu, nie widze zwiazku...

Gość zbaczymy co da sie zrobić
dla facetow to najfajniejsza czesc seksu oralnego, ale ja mimo wielkiej milosci jakos nie moge sie przemoc! bardzo nie chcialabym puscic na niego pawia...;)

Gość kupe swojego faceta tez bys
zjadła? z milosci oczywiscie, no nie mow ze nie, przeciez sie nie brzydzisz...wydaje mi sie ze troche nie masz pojecia o czym mowisz. nie powiedzialam zreszta ze sie brzydze spermy mojego faceta tylko nie sprawia mi przyjemnosci jej polykanie, roznica prawda? zacznij czytac to co inni pisza i nie wmawiaj nikomu ze jak nie lubi spermy to nie kocha...

ja próbowałam długo się przemóc ale się zdecydowałam bo wiem że to dla niego ważne i podniecające i wcale nie żałuję,,

Gość zbaczymy co da sie zrobić
są pewne granice, nawet w nieskonczonej miłości.. nie zarzekam się, że NIGDY tego nie zrobię, może kiedyś się zdecyduję.. ale na pewno bedzie to moja decyzja, nie wymuszona, nie wyproszona.. nie jest niczym trudnym poświęcić się dla ukochanego. trudem jest zrobić to i powiedzieć NIE ŻAŁUJĘ! i tego bede się trzymać

przecież masz prawo trzymać sie czego chcesz....nikt nie mowi, że jest inaczej....:)

jasne że tak ,u mnie to długo trwało za nim się zdecydowałam ,,,ale naj ważniejsze powiedzieć NIE ŻAŁUJE to fakt