Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pewnie nigdy nie bede mial dziewczyny

Polecane posty

"jakoś będę się upierał że to zalezy od ludzkiej woli a nie prawdopodobieństwa." OK "przypuszczam że choćbym obszedł wszystkie laski na imprezie to jednak george clooney odniósł by większy sukces po prostu stojąc przy barze i się uśmiechając." Pewnie tak. Ale przeciez nie chcesz sie z nim ścigać na statystyki ale poderwać choćby jedną (niekoniecznie paszteta), prawda?

"takie zwiekszanie proby jest dosc zalosne zeby znalezc jakas nieatrakcyjna dziewczyne ktora sie w ogole nie podoba" To faktycznie załosne. I przykre. "jaki to mialoby sens" Utrate prawictwa za free? :O

Ludzka wola jest przeceniana, bo co z przyjdzie Syzyfowi z woli pchania kamienia na szczyt góry?

Gość Another Brick in the Wall
" "jaki to mialoby sens" Utrate prawictwa za free? " a jak ktoś to robi lewą ręką to lewictwa.

Gość
" byla w pewnym zwiazku ale co tu duzo mowic okazalo sie za ma ''ciezka reke''i tak sie to skonczyo " właśnie niechcący potwierdzasz teorię, że laski lecą na brutali :P

Gość Annonim
pierwszy raz sie pamieta dlugo i lepiej nie wspominac ze zrobilo sie to z pasztetem

Każdy niesie swój krzyż

/Utrate prawictwa za free?/ Niezły układ stracić prawictwo z laską która ci się nie będzie wogóle podobać :D.

/Ale jak sie nie ma co sie lubi.../ To się zostaję 35 letnim prawiczkiem i dalej jest git :classic_cool:.

To tylko przykład obrazujący dosć znany fakt, że wola jest niczym gdy nie posiadasz odpowiednich umiejętności i zasobów. W przypadku Syzyfa potrzebny byłby ciężki sprzęt i nauka jak go obsługiwać, do znalezienia dziewczyny potrzebny jest wygląd, pieniądze i odpowiednia psychika.

Gość Annonim
"ale jak sie nie ma co sie lubi" - juz chyba lepiej kupic od Wani na stadionie gnata i zakonczyc ta egzystencje niz sie upokarzac

Gość
faceci nie powinni narzekać, bo i tak mają w życiu dużo lepiej niż kobiety. prawda Dzieffico? :classic_cool:🖐️

Gość do Darker
nie masz kumpli z ktorymi bys poszedl na piwo? kompletne zero zycia towarzyskiego? co z ciebie za facet skoro nie masz kumpli i nie lazisz z nimi na meskie spotkania? nawet na koncert sie nigdy nie przejdziesz?

"ale to jednak zależy od atrakcyjności. a moja jest żadna." Nie widziałam Cię wiec sie nie wypowiadam. moge Ci conajwyzej poczęstować tekstem, że nie tylko wygląd sie liczy ale takie tekst juz Ci chyba bokiem wychodzą, co?

"zi . 26 lat chlopie korzystaj z zycia!! a nie tylko na kafe! db Ci zyczę wiecej cierpliwosci " jak by był z takich co "korzystają z życia" to miałby 10 laskę "czekacie az sama przyjdzie zapuka do drzwi poprosi was o reke i jeszcze na koniec.." nie ma takich desperatek na męża to trzeba mieć duzo + "ie jak wyglada samotnosc w wieku 50-60 lat.." samotność skraca życie, mężczyźni częsciej chorują, a dodatkowo nowoczesność/skażenie środowsika, gmo w żywności.... nie dożyjemy "nie chodzi o pieniadze !!!! nie kazda dziewczyna o tym mysli przykro jesli trafiles kiedys nataka s....no ale w zyciu trzeba sie sparzyc..gdybym ja sobie cos odpuscila .....a raczej kogos dawno bylabym w psychiatryku" jest różnica pomiędzy: a) on musi mieć 10000 pln miesiecznie albo 10 mln na koncie b) mając 30 powinien mieć ze średnią krajową żeby było za co m2 kupić jak się zrzucimy :classic_cool: "wiązać się bez zakładania rodziny?" czemu nie? ludzie z problemami z płodnością też są w związkach/małżeństwach " chodziło o to, że oni po prostu, próbują, próbuja, próbują az w koncu trafią na jakąś której sie spodobają. Więcej losów, większa szansa na wygraną." ale jeżeli szansa jest 1:340 mln :P to zakładając 1 próbę dziennie :classic_cool: nie starcy mu życia ;) "yf, jeśli dobrze pamietam, nie robił tego z własnej woli tylko za kare." i do tego nie mógł uciec :classic_cool:

"To tylko przykład obrazujący dosć znany fakt, że wola jest niczym gdy nie posiadasz odpowiednich umiejętności i zasobów." z faktem sie zgadzam ale przykład i tak moim zdaniem nie trafiony :P

A tak właściwie to komuś tutaj przeszkadza brak dziewczyny?

Gość do Darker
a kumple z osiedla itp.? tacy z ktorym cie laczy przyjazn, kolezenstwo a nie notatki?

Mi również.

Wydaje mi się, że im szybciej człowiek pogodzi sie z rzeczywistością, tym lepiej. Szkoda tracić czas na nierealne mrzonki.

/tutaj przeszkadza brak dziewczyny?/ A jest to śmiertelne? ja nie to mi nie przeszkadza :classic_cool:.

Gość
" ale to jednak zależy od atrakcyjności. a moja jest żadna " off nie gadaj, potrafisz być chamski i brutalny, a laski podobno na to lecą :D