Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumilasssssssssss

Mój chłoapk mnie nie zdracza ale

Polecane posty

Gość kumilasssssssssss

nie chce sie ze mna kochac a jak już to raz w tygodniu ja specjalnie dla niego zaczełam brac tabletki anty choc nie czuje sie po nich najlepiej. Codziennie przygnebia mnie mysl ze przestałam mu sie podobac. Jestem z nim dopiero 1,5 roku on ignoruje moje potrzeby gdy chce z nim zamienic temat to mówi ze idzie spac albo musi gdzies isa. A tak to chce sie spotykac dosc czesto czy powinnam sobie dac spokoj chociaż na kilka dni??????

Gość Bella w sukience
ale masz jakies puste podejscie do zycia. I takie prymitywne jesy sex to go pociagam nie ma to mnie nie kocha? to chore. kocha mnie bo..pocigam go bo.. i wymieniaj wzrok duzo mówi, jak się do ciebie zwraca - czule, ciepło itp. pomaga ci, wspiera, pyta, itp

Gość Ola2414567
A jak wyglada twoje cialo? Myjesz sie codziennie? Myjesz zeby? Golisz nogi i miejsce intymne? Nie ma nigdzie owlosienia?

Gość Ola2414567
Masz problem dziewczyno jakis napewno, i jest on w Tobie albo w nim. Moj chlopak wspolzyje ze mna codziennie. Nawet po kilka razy dziennie jak jest czas. Pozdrawiam! Pogadaj z nim ale nie naciskaj za bardzo. Moze czas sie zasnaowic czy napewno Cie nie zdradza. Odstaw tabletki. Wyrzuc je jak bedzie patrzal :)