Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TomoAena

Kochać zamężną kochankę

Polecane posty

Gość ggggdfgfgfd
nie chcesz zeby cierpial, ale robisz odwrotnie. jak ma nie cierpiec to sie z nim rozstan, skoro go tak kochasz to pozwol mu odeisc i ulozyc sobie zycie z kims godnym jego uczucia.

Gość Wlasnie tak roztac sie
ta druga polowa tez sobie znajdzie wielbiciela, i tez bedzie szczesliwa. Przetrwa szok i ulozy sobie zycie, moze tez wzdycha do kogos.

Gość Pewnie że można!
Wszyscy - oprócz nas :-P Właśnie próbuję tu wytłumaczyć, że nieszczęśliwa matka i żona, to też jest nieszczęście dla rodziny. To nie takie łatwe, proste i przyjemne, jakby się niektórym wydawało... Pożyjecie, zobaczycie :-P Tego trzeba doświadczyć na własnej skórze, żeby zrozumieć!

Gość Pewnie że można!
Poza tym ja nie chcę, żeby mój przyjaciel zostawił dla mnie swoją rodzinę, dzieci. Nie życzę źle jego żonie. Nie jestem aż tak zaborcza, a on jest dobrym ojcem i mężem. Gadajcie, co chcecie, a ja wiem, że tak jest!

Gość ooo ja
nie można być dobrym mężem ojcem nie można być dobra matką żoną - prowadząc takie podwójne życie Prędzej czy później ktoś ucierpi

To nie jest takie proste, odejść- łatwo powiedzieć ale czy koniecznie trzeba? Nie czuje z tego powodu wyrzutów ani nie mam nerwicy. Po prostu to jest, to się zdarzyło i próbuje to przyjąć w takiej formie żebym mógł z tym żyć. Zgodnie z normami moralnymi lub wbrew nim.

Gość Pewnie że można!
TomoAena śpisz? A jaki Ty masz do tego stosunek??? Myślisz tak jak ja, czy Twój męski punkt widzenia jest całkiem inny?

Gość Pewnie że można!
Oooo! Wyczuliśmy się ;-)

Gość Pewnie że można!
I tak by ucierpiał - nie da się udawać, że nie ma sprawy...

Gość Pewnie że można!
No nic, idę spać, dobranoc!

Gość ggggdfgfgfd
i nie przeszkadza ci ze twoj ukochany wieczorami zoneczke posuwa???

Historia już się rozpoczeła i trwa już dwa m-ce. Nie planuje nic na przyszłość. Jeśli ta sytuacja potrwa 2 lata lub 3 to wtedy może ,ale jeśli teraz okaże się to słomianym ogniem to lepiej niech samo się wypali. Pocóż wszystko niszczyćtylko dla chwili?

Gość galoos
wszyscy co zdradzają powiem wam jedno ! życzę żebyście zdechli bo jesteście ścierwem i tylko ścierwem nie zasługujecie na nic mam nadzieję gościu ze żonka się dowie o tym weźmie rozwód a ta typka cię zdradzi i oleje po czym zostaniesz sam oszukany przez wszystkich tak samo jak oszukujesz tą swoją .. a jak jesteście odważni żeby zdradzać to bądźcie odważni żeby powiedzieć prosto w oczy drugiej osobie że robicie ją w chuja jest dla was nikim i że zmarnowała sobie na was czas .. tacy ludzie są najgorsi bo nie chodzi tylko o zdradę to że zdradzacie świadczy o tym że jesteście nikim, jesteście dwulicowi kłamliwi i egoistyczni a do tych którzy są kochankami takich ludzi powiem tylko jedno jak ktoś zdradził kogoś raz to zdradzi i drugi raz jak ktoś swojemu partnerowi mówił że go kocha po czym zdradził i zakochał się w kimś innym to znaczy że z wami pewnie też tak zrobi kij wam wszystkim w oko zdradzającym śmieciom i szmatom i tym którzy się bezczelnie wpierdalają w czyjeś związki .. żebyście pozdychali i wesołych świąt = )

Gość o-ho-ho-ho-ho
Powiedział co wiedział

Gość galoos
taka prawda ; d jeest nie wiem tak ciężko jest nie krzywdzić innych ludzi ? :D

Gość mała Be
hoho galoos pojechal po moralnosci Chrzan go ! Zyj chwila i ciesz kazda skradziona minuta z kobieta ,ktora daje Ci rozkosz swa obecnoscia jak i Ty jej swoja Trzymajcie sie :-)