Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamii26

doradźcie mi prosze

Polecane posty

Gość kamii26

moje dziecko ma katar i troche kaszle. Podaje jej cebion i wapno i tak sie zatanawiam czy to wystarczy zeby to przeziebienie przeszlo, czy powinnam pojsc z mala do lekarza skoro ten kaszel jednak jest. Nie ma goraczki. Doradźcie mi coś mamy :)

Gość masz 26 lat
zaloz jeszcze 20 tematow moze ktos ci odpowie:O taka z ciebie matka ja z koziej dupt traba ...jak zachodzila sw ciaze tez zaklada;las temat na kafe zeby spytac czy mozesz i w jakiej pozycji:Owspolczuje twojemu dziecku...tylko nie zapomnij nakarmic bo dzieci sie tez karmi nie wiem czy wiesz ...bo moze na kafe nie napisali to nie jestes tego swiadoma!

Gość masz 26 lat
i zadajesz takie durne pytania!nie potrafisz sie opiekowac wlasnym dzieckiem trzeba bylo pomyslec czy wogole zachodzic w ciaze!kurva skad sie biora tacy ludzie! DZIECKU TYLKO MATKI POGRATULOWAC

Gość kamii26
aco cie to obchodzi, nic nie wnosisz do tematu to sie nie udziela. Napisalam dwa razy bo mi sie przez przypadek na ogolnym pokazalo wiec zeby mnie ludzie nie zjechali przenioslam sie na ciaza. Odwaal sie, ja nie wie skad u ludzi tyle jadu...

jesli dziecku utrzymuje sie ten kaszel powyzej 5 dni to idz do lekarza. Moze to jakas alergia. jest suchy czy mokry?

Gość jeste smieszna mamusiu
myslisz ze ona odpowie ci na te pytania ,ona wie akurat co to suchy co mokry:O od stawiania diagnozy sa lekarze nauczcie sie w koncu tego!

z kaszelkiem sobie biedulka nie radzi to co by bylo gdyby dziecko ci sie zakrztusilo ....bedziesz post wtedy zakladc na kefe??rece opadaja naprawde taka z ceibie zardana mamusia...:O

do poprzedniczek: nie zawsze jak dziecko tylko zakaszle czy zasmarka trzeba z nim pędzic od razu do lekarza. To ze matka pyta na forum nie znaczy, ze jest złą matką! A wogóle to nie powinnyście sie odzywac, bo stare dupy jestescie a zero kultury osobistej:/ Mozna było skrytykowac innymi słowami anie po chamsku:/

po chamsku to zaczela jej sojuszniczka jechac na dugim topie o tym smamym tytule poszukaj sobie!!

zdane stare dupy...moze ty za taka sie uwazasz,ja mam 27 :) ale nie zadaje takich durnowatych pytan:O