Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamii26

doradźcie

Polecane posty

Gość kamii26

moje dziecko ma katar i troche kaszle. Podaje jej cebion i wapno i tak sie zatanawiam czy to wystarczy zeby to przeziebienie przeszlo, czy powinnam pojsc z mala do lekarza skoro ten kaszel jednak jest. Nie ma goraczki. Doradźcie mi coś mamy

Gość masz 26 lat
i zadajesz takie durne pytania!nie potrafisz sie opiekowac wlasnym dzieckiem:O trzeba bylo pomyslec czy wogole zachodzic w ciaze!kurva skad sie biora tacy ludzie!:o DZIECKU TYLKO MATKI POGRATULOWAC

Gość ,m,m,mn
o kur.wa jacy wy jestescie poje.bani zadała normalne pytanie a wy ja jedziecie..zachowujecie sie jak dzi.wki..zawsze kur.wa na jakims temacie znajdzie sie grono najmadrzejszych;/;/;/;/; ja bym ci radziła isc do lekarza..nawet jesli maiło by przejsc lepiej niech on obejrzy..

Gość masz 26 lat
sma jestes dziwka ,dziecko dorosnij pozniej sie zabierz za wychowanie i porady! to jest normalne pytanie nie rozsmieszaj mnie ...

Gość masz 26 lat
ocziwiscie ze najmardzejsi bo chyba nie trzeba byc geniuszem zeby wiedziec co jest dobre dla swojego dziecka,nastepnym razem niech zalozy top kiedy zmienic pielucze albo czy juz nakarmic czy poczekac jeszcze godz:O

Gość kamii26
do masz 26 lat a co cie to obchodzi, nic nie wnosisz do tematu to sie nie udziela. Napisalam dwa razy bo mi sie przez przypadek na ogolnym pokazalo wiec zeby mnie ludzie nie zjechali przenioslam sie na ciaza. Odwaal sie, ja nie wie skad u ludzi tyle jadu...

Gość kamii26
ja nie chce zebysie mi diagnozy stawialy co jest mojemu dziecku tylko doradzily czy jest sens isc z ty katarkiem i lekkim kaszlem do lekarza... o matko co za ludzie.... ,m,m,mn - dzieki ;)

Gość kamii26
tepa strzala spierdalaj tyle ci powiem i sie nie wtracaj jak nie maz pojecia

Gość jeste smieszna mamusiu
kamii26 ja nie chce zebysie mi diagnozy stawialy co jest mojemu dziecku tylko doradzily czy jest sens isc z ty katarkiem i lekkim kaszlem do lekarza... o matko co za ludzie.... a co tu doradzac????? my nie wiemy jak twoje dziecko znosi przeziebienie,jak reaguje na leki,od tego sa lekarze moze idz jeszcze do znachora:O moze tez cos ci doradzi,jeszcze sie tu bulwersujesz ogarnij sie dziewczyno kto ci zrobil to dziecko:O

tepa strzala spie**alaj tyle ci powiem i sie nie wtracaj jak nie maz pojecia -z tego co ja tu czytam to ty kochan nie masz pojecia o tym jak wychowywac wlasnie dziecko i o nie badc wiec wybacz ale dla mnie to ty jestes pojebana .....

dbac*

z kaszelkiem sobie biedulka nie radzi to co by bylo gdyby dziecko ci sie zakrztusilo ....bedziesz post wtedy zakladc na kefe??rece opadaja naprawde taka z ciebie zardana mamusia...:O

Gość matki kafeteryjne
pytaja o wszystko :D jak ubrac dziecko na dana pogode, czym karmic w danym wieku, czy isc do lekarza jak jest chore, jak wyglada rozwoj dziecka w roznym wieku :D:D:D Poczytajcie czasami dzial "ciaza" to najlepszy kabaret jaki znam :D

Gość martyna159
w jakim jest wieku? ale ja bym nie szla

ja rozumiem ze czasem mozna sobie pogawedzic ...z nudow naprzyklad ale zeby pytac o tak podstawowe rzeczy :O i jeszcze sie oburza:O

Gość zrobmy plebiscyt
kamii 26 licz glosy ktora z matek by posza do lekarza ktora nie i pozniej podejmiesz decyzje:D to bedzie najlepsze dla twojego dziecka!:D