Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samerr

6 m-cy i mówi baba . czy nie jest za wysoki?

Polecane posty

Gość kjhd
friderika a co Ty kurwa w jakieś wróżenie z fusów się bawisz..

Gość agro77
Moja mala ma 2 mies i 67 cm. wiec twój nie jest chyba bardzo duzy.

Gość kjhd
zdesperowana housewife no właśnie zesrałam sie ze strachu ;-) ciekawe co Twój mąż psycholog na takie zachowanie

Gość friderika
nie musze się tłumaczyc czy jestem wróżką, czy jasnowidzem.Autorko chyba się kjhd przestraszyła:0 No i dobrze, niech uważa bo co ma być to będzie. Co jest pisane to nas nie ominie. Autorko powodzenia i nie przejmuj sie nigdy idiotkami, psychopatami. Ludzie mają rózne choroby psychiczne jak np rozchwianie emocjonalne, schizofrenie (jest duzo ich odmian), na to nic nie poradzisz.

Gość do samerr
gawarantuję ci,ze piszę tylko po tym nickiem.Czy do ciebie nie dociera ,ze robisz problem z niczego pani idealna?Wspolczuję ludzim w twoim otoczeniu,niezle chyba wszystkich wku..asz.Sądzac o tym co wypisujesz,to najprawdopodobniej pierwsza zaczelas dogadywac kolezance na temat wzrostu jej dziecka,a ona sie bronila

Gość kjhd
agro77 nie pisz takich rzeczy bo autorka zaraz Cie zjedzie, że na pewno dodałaś sobie 5 cm

Gość samerr
frideriko- domyslam się ze masz moc jasnowidzenia. Chyba cięzko zyc z czyms takim wiedząc co kogo czeka?

Gość friderika
specjalnie się tym nie przejmuję co kto bedzie miał. raczej zamarwiam się jak widze coś złego co może spotkac moja rodzinę.

Gość kjhd
zjadam kozy z nosa mojego psa

Gość kjhd
friderika faktycznie się wystaszyłam, może zrobisz laleczkę woodo i będziesz wbijała igiełki;-) zgłos się do męża nich Cię wyleczy

"nie musze się tłumaczyc czy jestem wróżką, czy jasnowidzem.Autorko chyba się kjhd przestraszyła:0 No i dobrze, niech uważa bo co ma być to będzie. Co jest pisane to nas nie ominie. " a ladnie to tak rzucac fatum na kolezanki z forum? co na to maz psycholog? ja tam w takie pierdoly nie wierze.

Gość kjhd
jak masz moc jasnowidzenia to powiedz autorce ile jej dziecko będzie miałao wzrostu w przyszłości, może ja to uspokoi...

Gość agro77
ja pisze jak jest i co mysle. jak na chlopca 77 cm to chyba normalnie bo moja jest dluga ponad norme. urodzila sie dluga ale pewnie kiedys wyrówna z rówiesnikami..

Gość kjhd
i tak najważniejsze, że się o tym nie dowiem, ale ważne, że friderika będzie wiedziała...

friderika -> zreszta pani psychoog to z ciebie nie bedzie, bo zakladasz ze tu same zle osoby przebywaja, a tak naprawde to dziewczyny tylko sie smieja, bo to smieszne tak trzasc portkami z podniecenia nad wlasnym utalentowanym dzieckiem bo czasem mu sie uda skleic slowo "baba".

Gość friderika
one nie potrafią nawet czytacze nie jestem psychologiem, nawet o jakims fatum pisząze rzuciałam. ale ograniczone. wiedziec co bedzie mylą zrzuceniem fatum. to jednak trzeba leczyc:)

Gość samerr
e nie chce mi sie tego czytac nawet. frideriko- tak jak pisałas.... z psychopatką nie ma co kontynuować rozmów bo jej poziom jest zerowy

Gość kjhd
Rozumiem, że po adresie I P wiesz co mi się przytrafi...a to dobre... skoro wiesz takie rzeczy to na pewno wiesz gzdzie mieszkam, jak wyglądam...coś z Twojego męża kiepski psycholog skoro własnej żonie nie potrafi pomóc

Gość kjhd
semerr za to Twój poziom rozmowy jest powyżej przeciętnej...przeczytaj swoje posty, bo tam trzeba się domyślać o co Ci w ogóle chodzi

Gość kjhd
zdesperowana housewife lepiej z nią nie zadzieraj, bo Tobie tez coś przepowie, coś o czym Ty się nie dowiesz;)

Gość kjhd
ide dac dziecku jesc bo sie zagadałam i o obowiązkach zapomniałam

Gość zamysjak
czas najwyższy abyś wreszcie poszła. Od jakiegos czasu cie obserwuję. To ze autorka dała post nie znaczy ze trzeba ją obrażac. I to ty wykazujesz sie tym gorszym rozmówcą. Niestety .

Gość kjhd
nigdzie nie idę...chciałabyś samerr no dalej opowiedz nam jeszcze coś o swoim synku, posmiejemy się trochę...

Gość kjhd
zamysjak to nie obserwuj, ulzy Tobie...

Gość friderika
kjhd to ta sama osoba co czarny nick. To nikogo nie ma.Nawet autorka dała sobie spokój jak widać. dziewczyno uważaj !!!!

Gość kjhd
tak jak juz pisałam moje dziecko ma 11 miesięcy i tylko 78 cm... i nadgorliwa nie jestem;) jak te wszystkie mamuski tutaj;-) które nie pozwola złego słowa na swoje dziecko powiedziec...a tak w ogóle jestem ciekawa o czym sie nie dowiem...może mój mąz zrobi kupę w pracy i mi o ty nie powie;)

Gość zamysjak
kjhd- dlaczego nie zajmujesz się dzieckiem? tak długo spi czy posłałaś go do żłobka by w domu mieć więcej czasu na kafe?każda normalnamatka nie siedzi tak długo nie farmazoni głupot na forum