Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbijni

Czy cycki rosna tylko do 18 roku zycia, czy potem tez moga troszke urosnac ???

Polecane posty

Gość jbijni

mam 21 lat i sie tak zastanwiam, czy moje cycki moga byc jeszcze troszke wieksze ;/

Gość potem to już tylko obwisną

Gość po ciąży nie rosną
tylko pęcznieją od mleka natomiast potem zostają bardziej obwiśnięte a jak długo rosną zależy od organizmu i od tego kiedy zaczął się proces dojrzewania im szybciej dostałaś 1 mi-czkę tym prędzej zakończy się u ciebie okres dojrzewania i w ogóle... skąd ta bzdura, że w ciązy rosną? to są gruczoły mleczne i przygotowując się do wykarmienia potomstwa zachodzą w nich zmiany - dlatego pęcznieją to powoduje ich rozciąganie i często nie dochodzą już potem do poprzedniej formy im więcej ciąż tym gorzej wyglądają dlatego należy o nie szczególnie dbać w tym okresie

Gość ghgchghh
dlatego wartko rob se bachora 🖐️

Gość ile masy tyle energii
Nie nos biustonosza , Isaac Newton ci je powiekszy.

Gość ja w gimnazjum miałam
wieksze niz teraz a mam 22 lata... pierwszy okres dostałam w wieku 12 lat i w wieku 15 przestały mi rosnąc, potem juz tylko ja rosłam i nawet b nie mam :D:D

Do ,,po ciazy nie rosna",widac,ze w ciazy nie bylas i co za tym idzie pojecia zielonego nie masz o procesie hormonalnym w trakcie i po ciazy,wiec lepiej sie nie osmieszaj i to Ty nie wypisuj bzdur bez pokrycia.

Gość jbijni
hehe ja mama male cycki , takie male b wiec jakis specjalnych zwisow moze nie ebdzie pociazy , ale do niej tez mi sie nie spieszy :) wiecie gdybym miala pieniazki to zorbilabym sobie taki masaz prozniowy :) a w ostsecznosci operacje , ale coz mosze sie z tym pogodzic, albo starc sie przytyc , w tedy peirsi tez troszke beda pelniejsze :) A spytalam bo mnie ostnio jakos bola te piersi

Gość jbijni
dziwczyny ja nie pytam o piersi w trakcie ciazy , przeczytajcie ejszcze raz moje pytanie. Tak wiec przestancie sie sprzeczac :) ja dostalam okres chyba jkos w gimnazjum , w 2 gimnazjum chyba

Dopoki miesiaczkujesz to caly czas w naszych organizmach zachodza zmiany hormonalne,trudno tutaj dac jednoznaczna odpowiedz bo kazda z nas jest inna,moga urosnac jeszcze w naturalny sposob, moga pod wplywem tabletek anty,no i najpewniejsze,ze w trakcie ciazy i po niej.Ja Ci zycze zeby urosly tak jak chcesz.

Gość nie robcie sobie jaj
Bo jeszcze biedna zrobi sobie nadzieje. Po tabletkach nie rosna albo rosną minimalnie, po ciąży tez nie koniecznie a jak ktoś ma "SS" to nie urosną w satyswakcjonującej ilości, wiec nie pieprzcie.

Gość moje tam
Urosly w ciązy i zostały:D do dzisiaj .Mialam b,mam d i nawet nie wiszą:)

Gość mojej kuzynce
urosły strasznie po tabletkach anty i sama mowila ze z takimi bykorami czuła sie jak mutant i kaleka

Oczywiscie ze nie mam. Co ja tam biedna Zoska z warzywniaka moge wiedziec. Za to wiem ze gdyby bylo tak jak piszesz kliniki made in silikon nie trzymaly bi sie tak dobrze na rynku. Koniec.

Gość 12345654321
Mnie urosly po tabletkach i jakis 1 rozmiar W tej chwili 65 E

Gość po ciąży nie rosną
Do ,,po ciazy nie rosna",widac,ze w ciazy nie bylas i co za tym idzie pojecia zielonego nie masz o procesie hormonalnym w trakcie i po ciazy,wiec lepiej sie nie osmieszaj i to Ty nie wypisuj bzdur bez pokrycia. byłam byłam :) i... jestem położną :D

Gość jbijni
wiem, ze po tabletkach piersi sa troszke wieksze, bralam kiedys, 3 albo 2 opalowania wzielam, ale czulam sie cala napompowana ;/ nie tylko piersi bylyw wieksze, ale brzuch i to bardzo , zle sie z tym czulam , poza tym doszlam do wniosku, ze taki srodek antykoncepcji jest zly . z natury ejstem bardzo szczupla, wiec i moje peirsi sa mniejsze , ale wiem, ze jak tyje to moje peirsi tez sa wieksze troszke :) tyle, ze ja duzo nie przytyje , mam taki organizm i nic chyba juz z tym nie zrobie ;/ No nie ukrywam ze cialabym by bylo troszeczke wieksze :) o jakies 4 cm :P

No widzisz, ale ona wie lepiej, zajdzie w ciąze i bedzie miala cycory jak Pamela ;) Tylko szkoda ze obwisłe :D

Ja juz bylam w ciazy geniuszu,i dlatego wiem co pisze,mialam rozmiar b mam c,po ciazy zazywalam tabletki anty i bardzo bys sie zdziwila,ze odziwo nie wisza,a wrecz przeciwnie,tak wiec badz tak uprzejma i nie wypowiadaj sie w kwestiach Ci nieznanych.

Gość jbijni
hehe moje sa male, wiec moze nie ebda tak bardzo wisaly :P

Gość mimimimimimimi
Zalezy w jaki sposob tyjesz. Ja np jak przybieram na wadze to mi ''idzie w cycki''.

joastka1 1.Nie u wszystkich tak jest 2.Jak ktos juz ma w planie dziecko to rozmiar cyckow ma raczej gleboko w 4 literach (chyba ze jakas plastikowa lala) albo zapatrzona w siebie durnowata paniusia.

Gość jbijni
dobra dajcie spobie spokuj bo juz zaczyna sie robic goraco, Dziekuje za dyskusje :) wracam do porzadkow :) Pozdrawiam :) Z mojej strony temat jest juz zamkinety

Gość ttaaka ja
mi urosly:) z B do C przez rok a mam 24 lata. nie przytylam, jestem szczupla (176 cm 60 kg) i nie jestem ani nie bylam w ciazy:P czytalam w jednej ksiazce medycznej ze do 25 roku zycia w naszym ciele moga zachodzic zmiany hormonalne i np urosna Ci piersi. ale to chyba indywidualna kwestia:P mi sie udalo:P kiedys pamietam wywiad z kasia figura- mowila ze do 20 roku zycia byla plaska jak deska i sie modlila codziennie zeby jej cos uroslo:P no i jak widac zadzialalo:P