Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama julki mai

posłuchajcie co umie moja córka- niesamowite

Polecane posty

Gość mama julki mai

moja córka ma tydzień i zaczęła raczkować, do tego mówi mama, tata, papu, kupka i siku- zaczynam ją więc przyuczac do nocnika. no i mam pytanie- czy moja córka urodziwszy sie z wagą 3500g nie jest za duża? albo za mała? chyba pójdę do specjalisty bo sie martwię... a no i ma 56cm- to mnie jeszcze bardziej martwi. uciekam bo mała woła kupka i musze jej dac nocniczek... ooo nie musze po raczkuje do ubikacji. ciekawe czy wode spuści.

Gość a to dobre mozna sie usmiac
:P

Gość mama julki mai
nie spuściła :( czy mam się martwić? ma już ponad tydzień a zostawiła siku w kibelku. a może spłuczka była za wysoko? jak myslicie? mam iśc do specjalisty? no i ma nową umiejętność- po zjedzeniu ze mną bigosu na skwarkach powiedziała dziękuje i umyła talerz. nie uzyła jednak Ludwika. czy mam się martwić? odpiszcie jak zachowują sie Wasze tygodniowe pociechy!!!

Gość niebieski motylll
boki zrywac :O

Gość wytrzymasz
:D ale tak na tym forum jest faktycznie:D:D szczerze troszke sie usmialam do monitora

Gość dobreeeeeee
dorbreeeeeee :):):)

Gość Agnaaaaaaaaa
Brawo;))

Gość mama julki mai
i jak to jest z jedzeniem u Waszych pociech? czy Wasze pociechy używają widelca i noża? moja na razie umie jeśc tylko chińskimi pałeczkami, ale czasem jej coś wyleci poza talerz. chyba pójdę do specjalisty, bo noża i widelca dziecko powinno uzywac od 5 dnia zycia. mylę się? napiszcie dziewczyny!!! no i jeszcze jedno- czy jeśli mała sama nie umie pościelić sobie łózeczka to powinnam sie martwić? Julia Maja notorycznie zostawia po sobie rozrzuconą kołdrę. Jak to jest z Waszymi pociechami?? odpowiedzcie mi bo sie martwie, a do specjalisty ode dopiero po południu!!!

Gość specjalista nie zaszkodzi
he he he he najlepiej idz sie dotlenic !

Gość czyzby moja .......
kochana piapisulka MAGDUSIA urodzila corczke ?

Gość mysle ze twoj
bachor jest tak samo niedorozwiniety jak jego matka :-o

Gość no i co z tego?
u mnie te brednie nie wywołały nawet cienia uśmiech... :0 raczej zniesmaczenie,czy to żona czułego wojtka ? :D :D

Gość no i co z tego?
poza tym bardzo sie chyba nudzisz autorko,co?

Gość hahahhahaha
Co za poruszenie, przeiez autorka to tylko dla zartu napisala. Troche samokrytyki.

Gość no i co z tego?
no wiadomo ze dla żartu!!!! Ale żart kiepski wg mnie :P

Gość hahahhahaha
zart jak zart a obuzone sa tylko te ktorych to dotyczy.

Gość to ty Magdusia ?

Gość mama augustinka, jessicki, i v
anesski. MOJA DROGA JAKE TO CUDOWNE, MYSLALAM ZE TYLKO MOJE DZIECI BYLY TAKE, ALE O DZIWO, WIDZĘ ZE TWOJE TEZ SA BARDZO UZDOLNIONE. MOJ SYN AUGUSTIN ENRIQUE XAVIER OD RAZU PO PORODZNIE W SZPITALU, JEŹDZIŁ JUŻ NA SWOIM PIERWSZYM ROWERKU PO SZPITALNYCH KORYTARZACH. CÓRKA VANESSA BRITNEY BYŁA NORMALNYM DZIECKIEM ALE ZA TO MOJA CÓRCIA NAJMŁODSZA- JESSICA SHAKIRA BEYONCE ZACZĘLA MIESIACZKOWAC W WIEKU 3 MIESIECY I JUZ UZYWA TAMPONY OB SUPER PLUS!!!

Gość moim zdaniem zajebista parodia
tego co tu niektóre wypisują- a bo moje dziecko ma cm mniej niż sąsiadki, tragedia! niezłe niezłe autorko- a te co sa oburzone, to pewno własnie te co sie martwią czy dzidzia czasem nie ma za długich paznokci :D

Gość moim zdaniem zajebista parodia
mama augustinka, jessicki, i vanesski- gratuluje pociech! :D

fajny temat- autorko uśmiałam sie do łez :) idź idź do specjalisty bo wiesz... nigdy nic nie wiadomo! :D

Gość ja ja jestem w 26tc i
zauwazyłam cos niesamowitego - jak przykładam książkę do brzucha to słyszę z jego wnetrza cichy szept! stad wnosze że moja fasolinka potrafi czytać! a tak najbardziej podoba jej się chyba "W poszukiwaniu straconego czasu" Prousta.... bo radośnie kopie na jej widok. Też tak miałyscie? Czy mojemu maleństwu nie po psuje się wzrok...w końcu tam jest trochę ciemno?

ja ja jestem w 26tc i- sądze że fasolce wzrok się nie psuje bo mniemam z opisu iż kopanie jest objawem pedałowania które sprawia że małe dynamo wytwarza energię, która zapala żarowkę która połknęłaś jako dziecko, pamiętasz? także nie martw się- dzidzia ma światło a moja półroczna dzidzia przeczytała ostatnio POTOP, ale stwierdziła, że kiepska narracja w tej powieści, więc teraz zaczęła "starego człowieka i morze" Hemingwaya :)

Gość antypatologia
chacha, kocham was!