Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eh eh.....

Czemu tak mam?

Polecane posty

Gość Eh eh.....

Mam 26 lat, nie jestem brzydka...do tej pory nikogo nie kochałam ze wzajemnością. Nigdy. Teraz, kiedy juz myslałam, że znalzałam szczęscie, okazało się że to nie prawda. Ja go kcham, a on sie mną bawi (robi tak jak jemu jest wygodniej, a ja mam dośc walki). Chciałabym zapaśc sie pod ziemie. Zeby nic nie czuć. Czemu tak jest?

olej palanta i zmien cos w sobie. Obetnij wlosy, zmien ciuchy, zaszalej wkoncu wiosna jest!:) i wychodz jak najczesciej, do pubow, klubow a ktos interesujacy sie znajdzie;)

Gość Eh eh.....
Jak jest? Źle... Bo skamlanie o odrobinę uwagi jest bardzo poniżające, zwłaszcza kiedy druga strona nic sobie z tego nie robi

Gość Eh eh.....
Jak jestem w pracy, to jakos sie trzymam...bo jest masa innych zajęc... Ale jak wracam to często juz w autobusie leca mi łzy... Ja naprawdę chcę się z tego wyleczyć. Tylko nie mam pojęcia jak. Mogłabym oczywiscie wychodzić gdzies do pubów, do ludzi....ale problem polega na ty, ze ja nawet juz innych facetów nie dostrzegam...

Jak jest? Źle... jak jest zle to trzeba taka sytuacje zmienić proste ... sama piszesz że jest to brak wzajemności . wiec nie rozumiem nad czym ty sie tu jeszcze głowisz ? a może po prostu jak to zwykle u was bywa chcesz sie najzwyklej na świecie tylko i wyłacznie poużalać nad swoim losem cierpiętnicy ? ;)

Gość Nanaaaaaaaaaaaaaaaa
Nic straconego.zawsze tak jest.Nie jestes jedyna.jeszcze zakochasz sie z wzajemnością.Głowa do góry

Gość Eh eh.....
Jasne, że poniżające...Ja to wiem, ale co z tego? Wiedzieć to jedno, a robic drugie. To tymbardziej męczy.

dlatego własnie znajdź sobie jakieś zajecie po pracy, zeby nie mysleć, np kurs tańca, albo jakiś inny kurs, a faceta olej nie potrzebny Ci ktos kto Cie tak traktuje i tak jak ktos tu napisał zmien cos w sobie chociazby fryzure :)

Gość Eh eh.....
Własnie chodzi o to, że użalać sie nie chcę. Zwyczajnie nie mam innego sposobu, zeby się wyżalić. Moja przyjaciółka, twierdzi że napewno przesadzam, więc jej juz nawet o tym nie mowię...teraz więc zapewniam ja że jest wszystko ok...choc tak nie jest.

Gość dokładnieeee
czyli co jesteś dziewicą?

Gość Eh eh.....
Ja rozróżniam pojęcia "użalać się" i "wyżalić". Co do dziewictwa...hmmm powiem tak: po pierwsze to nie temat o tym, po drugie jeżeli powiem że nie, to powiecie że kłamie, a jeżeli powiem, że tak...tez będzie, ze kłamie.

Gość Eh eh.....
Mam pasje...ale ostatnio nie przynosza mi satysfakcji.

Gość Cichosza, na ulicach
zawsze szczery --> w takim razie, po co marnujesz czas na wypowiadanie się w moim temacie. Osąd wydałeś i już. Nie marnuj energii