Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Karolinka***

Chociaz na chwilke ...

Polecane posty

Gość Sir Wyiebany
Rowerka, Pan Kalafior i Roman to jedna i ta sama osoba. I nie tylko oni :D

Kurcze zapomnialam o tym temacie :D no to po kolei :P Smells Slonko cos ty taka wykrzywiona ? zabki Ciebie bola :O A moze nie lubisz zyczen :P Normalny.1979 ,Rowerka ... wszystkiego Naj... i super mokrego dyngusa !! ;) Bo 👄 ... juz nie moge sie doczekac :D Rajtar 👄🌻👄 i ja ladnie za wszystko dziekuje 🌻 :) Petrol u mnie tez popracuj tym kijkiem :D

Gość rowerka
sir wyjebany naprawde jesteś pojebany -pozdrawiam

Gość cccoo
karola ja nic n ie pisze znowu skasujesz ,,,,i po co piszesz

I Tobie "DAMO KAROlinko" znaczy się " Karolinko" również wszystkiego NAJ :) 🖐️ ale nie zdziw się że w poniedziałek totalnie, ale to wręcz maga, giga, będzie OLEWKA ;) :P :) :D 🖐️

To może... ...od razu przejdziemy sobie na "TY" :P 🖐️ i nie będzie potrzeby wymyślania sobie "gier" ;) :P :D ...tak czy siak, zmieniam miejsce swojego składowania :) do przeczytania z innego IP :D 🖐️

"Nudy" :O bo dzisiaj właśnie ma tak być. :) No ile można zapieprzać??? :O I nie pisz że nie lubisz sobie czasem pozwolić na zajęciu się w końcu, nic nie robieniem ;) 🖐️

Witajcie 🖐️ ufff...nareszcie w domu :D jakby mi sie po wczorajszo-dzisiejszej imprezce tak rece nie trzesly to chetnie zagralabym w bierki ;) Nowy dzieki za zyczenia 👄* Tobie tez Naj... a zreszta sam wiesz ❤️ co sie bede powtarzala :P Jaka Skarbie olewka ? ja jutro ide jajek szukac :D jak dam rade wstac,bo jestem na nogach od wczoraj :O ale poki co jest OK. wiec moze dam rade ;) Rowerka ,Petrol ... szkoda zycia na spanie :P zostawcie sobie to smutne zajecie na "potem" jak juz nie dacie rady nic innego robic :P:P:D cccoo spoko,nie skasuje ;) sam umrze :P Sir Wyiebany Tobie tez wszystkiego dobrego :)

Madusia jak milo,ze chociaz na chwilke zajrzalas ;) Dziekuje za zyczenia :D Paa ... :) Nowy ... nieustajace 👄*... :D Petrol nie zalamuj mnie :O jakie potem ? potem to bedzie jak juz nie bedziesz mogla nawet sama isc do ... no wiesz ;) tam gdzie krol piechota chodzi :P

hmm cos takiego u mnie dziś jest potem Karolinka z gwiazdeczkami albo w gwiazdeczkach

Petrol .. sposob w jaki piszesz sklania do myslenia ;) a ja naprawde dzisiaj do niczego innego niz do tego co robie od wczoraj sie nie nadaje :P myslec bede jutro,oby tylko glowa nie pekla ;) No i tych gwiazdek jakby z chwili na chwile coraz wiecej :D Damo :) piszac z Foorumowiczem rozgrzalas wyobraznie ,poczem ... zniknelas :P a szkoda,bo fajnie sie Was czytalo :) Myslalam,ze pozegnalas sie z forum i milo,ze jest inaczej :D Oczywiscie i Tobie ... radosnych Swiat,mokrego Dyngusa i ...milego baranka :P:D:D

którego forumowicza? to płeć brzydka? czy piękna? nie ta to 1sza czyli faceta? czy było to bezosobowo?

Nie obchodzę świąt, ale dziękuję :) Foorumowicz to płeć ''brzydka'' :P Niestety w moim temacie nie ma już dla mnie miejsca :) A i nie znajdę nikogo na miejsce Foorumowicza, dla którego ❤️ 👄