Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belmondos

http://mateswait.com/

Polecane posty

Gość belmondos

hej, odkryłem nową spolecznościówke, jest fajna w sumie, bo jest dla ludzi z calej europy, wyglada jak polaczenie n-k z portalem ogloszen ;) Sprzedam,Oddam,Kupię,Poszukuję,Szukam użytkownika itd, fajna opcja, ktos tam ma konta :)? jesli tak to piszcie niki bo jestem świeżak i szukam znajomych! :)

Gość biedroneczka3333
slyszalam o nim ale jeszcze nie mam konta :-) fajnie tam powiadasz :)? jak juz sie zaloguje to dam znac;)

Gość chyba twoj stary
ja mam wyszukam cie.... nick belmondos? Tak portal sie w sumie fajnie rozwinal i mam sporo znajomych polaków ktorzy mieszkaja za granicą. i duzo takich funkcjonalnych rzeczy tam jest, ostanio omawialem sprowadzenie auta.... no fajne fajne

Gość przeprosiny
"chyba twoj stary

Gość tomkaa
witaj, juz cie dodałam! a portal, rzeczywiście super :) z pomyslem i takie "europejsko-polski" w sumie to super dla emigrujacych :) takich jak ja - pozdrawaim

Gość jaliah
ja mam :)! juz cie szukam :) a portal bardzo fajny wiec i do mnie tez sie dodawajcie :) nick ja tutaj mam :)

Gość senny mis
witam, ja znam ten portal, w sumie on sie dopiero co rusza, ale jest bardzo zmyślnie wymyslony nawet ;) tylko niestety live czat pustkami swieci, ale poza tym jest kameralnie i fajnie, spoko funkcji, poza tym mam paru znajomych polakow z calej europy i dzieki temu jaksie gdzies wybieram to mam gdzie spac za darmo - bo z nimi sie tam ugaduje, jesli ktos podruzuje to polecam :)

Gość lubieżelki
szukasz znajomych na sile :>? hehehe to niezly z ciebie kozak :D

Gość marzena 81
czesc, walsnie weszlam na ten portal, wszedzie sie trzeba logowac... tylko to jest kiepskie i zmusilo mnie do zalozenia konta ;) no ale nic to chyba walsnei na tym polega - ogolnie fajne, zaraz cie znajde belmondos, bo tez nie mam tam znajomych jeszcze:) ale widze ze sa z calego swiata :) fajoowo