Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lovelylove

udało się - dwie kreseczki!

Polecane posty

hej wam! chcę się z wami podzielić wspaniałą nowiną...wczoraj robiłam test (nie jeden, a trzy;)) i wyszło na każdym dwie kreseczki! no po prostu wspaniale!!:) tak się cieszę...w sumie z mężem po 3 miesiącach zaszliśmy w upragnioną ciążę... pozdrawiam i wszystkim które się starką życzę powodzonka!!

a i powiedzcie mi z własnego doświadczenie, czy już na początku zauważyłyście jakieś zmiany w waszym organizmie...jakieś pierwsze objawy?! pozdrawiam, u mnie to początek - 2 tydzień, ale dokładniej będę wiedziała po świętach jak się udam do ginekologa:)

Gość szczesliwaM
gratuluje!!! ja mam pod koniec maja... trochę sie boję. Wiem, ze bedzie to chlopiec-Macius. Niestety będe samotną mamusią, ale dam rade. Mam dobrą prace, rodzice mnie wspierają, szkoda tylko,ze tatus nieodpowiedni- dzidzius pojawił sie ze związku bez zobowiązan:-( ale i tak sie ciesze, ze bede miała mojego małego Skarba:-) a Ty dbaj o siebie kochana, i niech mąz tez dba! bycie w ciązy to najpiekniejsze doswiadczenie,ze ma sie kogos w sobie, swoja dzidzie:-) powodzenia

Dziękuję Ci bardzo! ja życzę szybkiego rozwiązania i pociechy z małej pocieszki:),,, pozdrawiam

Ciaze liczy sie od 1 dnia ostatniej miesiaczki, takze szacuje ze uCiebieto okolo 5 tydzien ciazy. A w ogole co za stwierdzenie "zaszlismy"? To maz tez jest w ciazy? Co do pytania kiedy objawy, w dzien spodziewanej miesiaczki dzika ochota na sledzie z cebulka, aleczy to objaw? :) Wymioty - okolo 9tydzien i mnostwo sluzu od spodziewanej miesiaczki.