Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka252525

Co on zamierza????

Polecane posty

Gość Majka252525

Spotykałam się z facetem przez pół roku. Zerwał ze mna kontakt. Przypadkowo wpadliśmy na ciebie w centrum handlowym od słowa do słowa i znów zaczęliśmy się spotykać.Spotykaliśmy się przez 8 miesięcy. Znamy się trzy lata. Znów zerwał ze mną kontakt tj. 10 stycznia.Ostatnie zerwanie strasznie przezyłam. Pierwszy raz w smsie napisałam, że go kocham, że znalazłam drugą połówkę. Napisał, że nie chce już się spotykać, pisać i dzwonić. Napisał, że kocha żonę i niech tak już zostanie. Próbowałam o nim zaponieć i już mi się to udało.... Dziś zadzwonił złożył mi życzenia świąteczne. Porozmawialiśmy chwilę, na pytanie co się stało ,że zadzwoniłeś odpowiedział są święta ......Zburzył dziś mój wewnętrzny spokój.... żnów zaczęłam o nim myśleć. W głębi serca kocham go.

Gość Majka252525
Czy to nie był pretekst aby nawiązać ze mną kontakt ??? Co sądzicie????

Gość Majka252525
Wiem, że żony nie kocha. Mają jednak kredyt na dom na 35 lat.

Gość asia z bialegostoku
on sie bawi toba a ty sie zastanawiasz...??co dalej,piszesz ze ma zone:O zdrowa jestes na umysle:O

Gość asia z bialegostoku
jak mus ie zonka znudzi przychodzi do ciebie proste jetses dla niego rozrywka ,oderwaniem sie od obowiazkow dnia powszedniego:)

Gość asia z bialegostoku
:D i przez kolejne 35 lat bedziesz mu umilala zycie i czekala az on splaci ktedyt...bo zony i tak nie kocha ale ten kredyt:O

Gość Przeciez on jest zonaty
Zapomnij o nim. Tym telefonem on sie dowartosciowuje, czuje sie atrakcyjny, bo ktos ciagle na niego czeka i go chce ! To mile dla kazdego byc pozadanym.

jesteś dla niego "tematem zastępczym" jak już ktoś wyżej napisał bawi się tylko Tobą. olej go , wiem że nam się to łatwo mówi ale to jest chyba jedyne rozwiązanie.

Gość Tiaaaaaaaaaaaa
Każdy żonaty mówi dziewczynie, którą chce poderwać, że niby nie kocha żony. ;-D Nie mam pojęcia, dlaczego w to wierzycie.