Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy ktoras z was miala takie przeczucie ze zaszla w ciaze i tak bylo ? za mna od kilku dni lazi taka mysl nie moge sie jej pozbyc nie chce o tym myslec ale wciaz siedzi mi w glowie :o

Gość ej powiedz
nie.

Gość izuniaaaa
Chodziła, chodziła iiiiiii dostałam okres :D

a starasz sie dalej czy moze odpusciłaś ?? a moze juz niedlugo bedziesz mama?:)

Gość ja tak mam teraz
ja tak mam :) dodatkowo w horoskopie pisze mi, ze moge urodzic dziecko... dzis mam 22 dc. 18 dc mialam straszne fochy na meza, o byle co sie klocilam z nim...biedak:( apetyt mam podwyzszony, drazni mnie zapach chrzanu...a nigdy tak nie mialam. kochalismy sie z mezem w dniach, kiedy test owulacyjny pokazywal dwie kreski (12, 13 dc - czyli owulacja 14 dc przypdala) oraz 9 i 15 dc, zaraz po owulacji, wiec moze sie udalo... zobaczymy... test zamierzam zrobic 27, 28 dc i mam nadzieje, ze okresu nie dostane. pozdrawiam!!!

kurcze ja tez sie kluce o byle co byle co mnie drazni jestem zla na M a zaraz przechodzi i tak caly czas raz mi wesolo raz jestem smutna eh

Gość ja tak mam teraz
no wlasnie, teraz jestem wesola, smieje sie, a za 30 min placz z byle powodu!!! nie mialam tak! a jesli juz to na dzien przed okresem...

Gość ja tak mam teraz
a w jakich dniach cyklu kochaliscie sie z mezem? i ile trwaja Twoje cykle? Moje roznie - od 25 do 28, 29 dni. Ostatnie miesiace mialam 28, 26, 28, 26.

nie liczylam zadnych dni ani nic w tym stylu juz mamy tego dosc :) co ma byc to bedzie :) moje cykle roznie 26 28 najdluzszy to 35-38

Gość ja tak mam teraz
7, 8 kwiecien. To nasz pierwszy cykl staran. Obserwowalam swoje cialo, dlatego robilam testy owu. Pozniej juz nie bede tego robic :) pozdrawiam :)