Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ParisienneYSL

Dieta 350kcal

Polecane posty

Witam wszystkie forumowiczki!:-) wiem, że istnieje masa wątków tego typu, że większość mnie wyśmieje, uzna za chorą psychicznie, ale zaryzykowałam i zakładam ten wątek. Od dzisiaj stosuję dietę 350 kcal. Wzrost: 177cm Waga: 62 kg. mam zamiar dojść do 50kg. kilka miesięcy temu udalo mi się prawie - wazyłam 51.9kg. Miałam powazne problemy w rodzinie, zajadłam je i efekt przyszedł sam ;/ koniec z tym. Codziennie bede pisała jak mi idzie i co zjadłam. Jezeli któraś z Was chce sie przyłączyc to serdecznie zapraszam, razem raźniej!! :)) pozdrawiam i zyczę miłego dnia o ile ktokolwiek bedzie mial ochote czytaj moje posty;))

Hejka ja się chętnie do ciebie przyłącze:) stosowałam do tej pory dawkę 400-500kcal ale dzisiaj pozwoliłam sobie niestety na 1000kcal bo mam urodzinki;) ale od jutra 350:) nie ma bata!

witaj Wulia! :) bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się przyłączyć - razem będzie nam raźniej. Proponuję codziennie pisać co zjadłyśmy, mnie to z pewnością zmotywuje do działania :) co tydzień będę podawała także aktualną wagę. Jestem w stanie zrzucić tygodniowo na takiej diecie ok.5kg. Już to przechodziłam. Na takiej diecie żyłam ok 5 miesięcy, jednak jak napisałam miałam problemy rodzinne i nawet nie wiem kiedy przestałam...początki były trudne, ale potem nie czułam głodu i waga pięknie leciała w dół, oczywiście miałam jakieś napady stąd waga bardzo długo utrzymywała się na 55-54kg, a także jak wiadomo są zastoje wagowe. Nie ukrywam, że wzorem figury dla mnie jest figura Anji Rubik, czy Anny Seleznevej. Jestem pewna, ze przy wadze 50kg bede tak wyglądała, gdyz przy wadze 51,9 moja figura była praktycznie identyczna. Jeszcze raz witam Wulia, miłego dnia ;)

To nazywasz figurą ?? Wychudzona szkapa albo szkieletor i tyle w temacie... To nawet nie jest już estetyczne.

Witaj Saphe :) rozumiem Twoje zdanie i w pełni je szanuję. Każdy ma swój gust i stosunek wobec figury modelek. Ty uważasz je za szkielety [anja rubik czy selezneva] ok, masz prawo. Natomiast dla mnie są piękne.

ParisienneYSL hejka:) ja takze musze troche zrzucic a mam 180cm moze 182cm:) ale ja chce wazyc troszke wiecej niz ty bo przy 50kg to raczej juz bym nie wygladala:) a moze wymienimy sie gg?

tylko powiedz mi co masz na jutro w planie do zjedzenia:)

śniadanie: jogurt jogobella light (90kcal) II śniadanie: pół grapefruita(50kcal) obiad: pół saszetki muesli [nie pamietam firmy, podam później:)] z mlekiem 0% (ok.130kcal) kolacja kiwi to mój plan na jutro:)

Gość hhhhhhhhhhhhhh3333333333333333
napisałam do Ciebie

jestes obecna na gg? bo napisalam do ciebie koncowka gg to 69;)

a ja zamist kiwi bym zjadła jajko tyle samo kcal a sie bardziej napchac mozna nim a co do płatków hmmm moze jakies brokułki lub miesko w zamian z mikrofali a tyle samo kalorii:) tak by mi pasowalo:)

Gość Czarka321
przeciez to sie można zagłodzić na smierc, a ty jak warzysz 61kg to masz wage w normie..

Gość hhhhhhhhhhhhhh3333333333333333
wulia jajko ma 100 kalorii :)

Gość Czarka321
Twój wskaźnik BMI wynosi 19.8. Brawo! Masz idealną masę ciała. Przecież ty jestes szczupła!!! To ja mam 164cm i chce schudnąć do 54kg. Takie wieszaki są brzydkie.. anoreksja sie kłania i psychiatra :o

Gość Czarka321
chcesz wazyc 50kg? wiesz ze przy twoim wzroscie to oznacza BMI-16 a poniżej 16 jest zagrożenie zycia i cie do szpitala przy pierwszej lepszej okazji wezma na kropluwe? zapisz sie na terapie bo sie z toba zle dzieje

a własnie ze nie ja wszedzei w kalkulatorach kalori widze licznik 70kcal ze jajko ma a białko samo 14kcal bez zółtka i wec przyjmuje 70kcal:)

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jestes (przepraszam) chora psychicznie! przy Twoim wzroscie Twoja waga jest super! 50 kg to juz skóra i kości! a to wygląda ochydnie niezdrowo nienormalnie! proponuje isc do psychologa(dobrego) bo moim zdaniem masz problem (chuda -dieta, gruba głodzenie sie niska samoocena niedowartosciowanie itd) to sa juz zaburzenia....mam 179cm i waże teraz 63kg i juz sama uwazam ze brzydko to wygląda( mam małe dziecko karmie piersia i pełno stresu)

Gość Czarka321
100g jajka calego ma 150 kcl. jajka warzą przeciętnie od 60-80g to sobie policz ile ma

Gość Czarka321
popieram brrrrrrrrrrr. po co chcesz sie az tak wychudzic? przeciez to wyglada paskudnie i jak nic masz zaburzony obraz własnego ciała i problemy emocjonalne ktore przerzucasz na głodzenie się. dojscie do wagi 50kg i jeszcze przy 350kcal. masakra

Gość olabogaaaa
dieta z/m...to ty kulka?

hehe chyba mamy inne wyszukiwarki bo ja co wejde to jest napisane kurze jajo ma 70-90kcal wiec ja juz nie wiem..

hmm moze masz zablokowane przed neiznajomymi wiadomosci przychodzace albo zle numer podalas:)

Gość anakondaxxx
przy tym wzroscie 57-58 kg to max mozliwosci zeby byc chuda i nie pozbawic sie miesni poza tym zastanow sie czy cale zycie chcesz trwac na diecie 350-500 kcal i czy twoj metabolizm nie powie w koncu ze on to pierdoli i nie dosc ze nie schudniesz to jak tylko wiecej zjesz to bedziesz tyla nie jestes zzawodowa modelka wiec nie musisz sie katowac mysle ze bedziesz wygladac bardzo szczuplo wazac juz 58 kg i basta