Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym zmienic swoje zycie

chcialabymZmienicSwojeZycie!ZostawicSzczecinChocTuStudiuje iWyjechacDoPoznania!!

Polecane posty

Jestem zagubiona... Rodzice zawsze mnie kontrolowali do przesady. Ojciec jest bardzo nerwowy, matka wymagająca. Jestem na 2 roku historii i na 1 politologii. Na uczelni bardzo dobrze mi idzie. Mowiac szczerze na US nie jest wysoki poziom.. Mam duzo wolnego czasu. Nie lubie Szczecina. Bardzo zle sie tu czuje. Jako dziecko wychowywalam sie w Krakowie. Dobrze sie czuje w duzych miastach. Lubie taki klimat. Szczecin choc niby duzy jest bardzo ubogi w jakiekolwiek wydarzenia kulturalne itd. Mam tu malo znajomych, czuje sie samotna. Od dziecka interesowalam sie sztuka. Marzylam o tym by zostac historykiem sztuki lub konserwatorem zabytkow. Cuzje sie niespelniona, samotna, kontrolowana przez rodzicow, samotna. Chcialabym wyjechac np. do Poznania, moze Gdanska by moc studiowac to co chce.. boje sie jednak,ze rodzice nie dadza mi $, ze sobie nie poradze...

Problemem jest to, iz jestem na 2. i 1. roku studiow jednoczenie. po licencjacie z histoprii moglabym zaczac cos w Poznaniu. Problemem jest jeszcze politologia gdyz bedzie to ostatni rok licencjacki..

Gość zrob dwa lata w rok

a jak to sie robi do kogo mam sie udac?

Gość judasz moszka
pojedz do koszalina tam jest jest niesamowicie, relwacyjna atmosfera i mozna studiowac za darmo i mieszkac i jest jedzenie tylko za pieniadze ale nie musisz jesc jak nie chcesz a jak chcesz to musisz zaplacic ale nie dużo bo to zalezy co lubisz a ja np lubie kiełbase krakowska suchą jak twoj dowcip

Gość geje rlzzzz
musisz pójsc do pracy wtedy bedziesz miała na swoje:) dziewczyno rób to co chcesz w zyciu, spelniaj marzenia bo sie zadusisz w tej dziurze zwanej Szczecinem :(

Gość evoletinka
ja mieszkam w Poznaniu a chciałabym w Szczecinie :( :D

wlasnie nie wiem jakie sa koszty akademika itd. :( czy wie ktos wie czy mieszkajac w adkademiku wyzyje za np 700zl od rodzicow

jak m by mi nic nie pomogli bo pewni by tak bylo to czy pracujac za to np 700/800zl wyzyje? (wliczajac w to ksiazki, akademik itd)?

uuuuuppppppppppppppppppppppppppppp

wyzejjjjjjjj no prosze o slowa pociechy lub wrecz odwrotnie prosze o rady

Gość uuuuuuuuuuuuppppppppppppp
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa