Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauliciaaa

zakochalam sie w innym

Polecane posty

Gość pauliciaaa

poradzcie mi co mam zrobic, ponad rok jestem z chlopakiem, nie zokachalam sie w nim od razu tylko po jakims czasie bycia razem, osttanio coraz wiecej sie klucimy i coraz mnei dogadujemy, zaczynam sie w tym gubic, co wieksza od dluzszego czasu przyjaznie sie bardzo dobrze z jego dobrym kolega, ja mam lat 17, moj chloapak 16, a moj przyjaciel 23. nie wiem co robic. bo czuje ze moj zwiazek sie rozpada z kazda chwila coraz bardziej, a ja zakochuje sie do szalenstwa w moim przyjacielu( on we mnie tez bo mi to powiedzial) pomozcie, nie wiem co robic, nie chce zranic chloapaka

skoro czujesz, że twoje uczucie wygasa do Twojego chłopaka to wg mnie nic na siłę. poza tym on ma dopiero 16 lat..:P oni trochę później dorastają uczuciowa a chłopak który ma już 23 lata to chyba trochę pookładane w głowie ma. każda kobieta chce być z facetem anie z dzieckiem. więc spróbuj ze swoim przyjacielem. :))

Gość pauliciaaa
zapewne masz racje, bo sama tak czuje. tylko sie troche boje. bo nie wiem jak powiedziec o tym dla chloapaka ani rodzicom

Gość środa w czwartek a w sobotę
chłopakowi powiedz -- sorki ale nie nadajemy na tych samych falach albo inny kit po co się w ogóle tłumaczyć a rodzinie -- to nie wasza sprawa

Gość pauliciaaa
a da sie po rozstaniu byc przyjaciolmi ? chociaz nie wrogami. i jak sadzicie znienawidza mnie jego i moi i mojego przyjaciele (wspolni) przyjaciele ?

na początku pewnie będą jakieś spięcia. wiem to z własnego doświadczenia bo rok temu miałam podobną sytuację i było troszeczkę niemiło. ale teraz jak się spotkamy to normalnie ze sobą rozmawiamy, nie kłóćmy się i nie obgadujemy. dużo zależy od Twojego chłopaka i waszych przyjaciół.:)

Gość pauliciaaa
jak sie o tym pisze to to jest takie proste. ale spojrzec chlopakowi w oczy i to powiedziec... tego sie boje najbardziej. ze zle zrobie..

Gość 23-latek
i 17-latka? Obawiam sie, ze jemu chodzi raczej o jedno.

Gość pauliciaaa
za pozno spotkalam sie z przyjaciele i sobie pogadalismy, nieoficjalnie jestesmy razem, a po swietach rozstane sie z chlopakiem, moze i nie robie dobrze, moze mnie sie wszysycy wypra, trudno. raz sie zyje

Gość domowe przedszkole
chłopakowi powiedz -- sorki ale nie nadajemy na tych samych falach albo inny kit po co się w ogóle tłumaczyć Bardzo dojrzały sposób kończenia znajomości, oj dzieci ..

Gość pauliciaaa
a jak mam przekonac rodzicow ze jestem ze starszym ?

Gość pauliciaaa
no i jestem z przyjacielem :) jestem bardzo szczesliwa bedac z nim :) z chlopakiem zerwalam... a rodzice, jak mnie kochaja to zaakceptuja mama juz wie i sie cieszy :)