Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luna511

od kilku dni boli mnie podbrzusze i mam...

Polecane posty

Gość no ok tylko co w związku z tym
?:O

czy tez tak mialyscie ? jakies takie wlasnie przeczucie czy cos w tym stylu ? po jakim czasie jakies pierwsze objawy kiedy np mialyscie tzw humorki ?

i nie moge wypic normalnej kawy z dwoch lyzeczek bo mi niedobrze sie robi :o taka z jednej wypije

Gość moniamona
:( barrrrrdzo straszne no barrrdzo

Gość nie wiem jak to jest
Jak mamy Ci pomóc ?

czy tez tak mialyscie ? jakies takie wlasnie przeczucie czy cos w tym stylu ? po jakim czasie jakies pierwsze objawy kiedy np mialyscie tzw humorki ?

ja caly czas denerwuje sie na M cos do mnie powie a ja juz na niego krzycze :( niewiadomo o co sie z nim kluce a on to cierpliwie znosi :(

Byłam pewna, że zaszłam w styczniu. Brak bólu piersi, brzuch jak na @. W dniu @ pozytywny test. Później drugi i trzeci. Reszta objawów po 6 tygodniu (wymioty i inne).

Chyba nie należy przeżywać wszystkiego aż w takim stopniu. Każda kobieta w końcu przeżywa ciążę po raz pierwszy ale nie każdy prosty objaw musi oznaczać ciążę a nawet jeżeli to trzeba to potraktować normalnie bez jakiejś zbędnej adrenaliny, bo i po co.

wlasnie piersi tez mnie nie bola normalnie nic tylko wlasnie czasem tak podbrzusze mnie pobolewa ćmi i jajnik czasem kluje

tak wiem ale spodziewana @ 15-16 dopiero a czekanie jest najgorsze w moim wypadku bo nawet jakbym teraz zrobila test to chyba za wczesnie prawda?

Luna511 jeżeli masz za sobą przykre doświadczenia to nie ma nic wspólnego z tym czy ma się humorki i inne zwiastuny ciążowe, mnie chodziło tylko o to żeby nie "fascynować" się każdym drobiazkiem bo samemu można się wtedy nieźle nakręcić a poza tym jeżeli to objaw ciąży to co cię niepokoi? To że to jedyny objaw a innych nie ma? czy też coś innego?

kaja24-aha :) wlasnie niepokoje sie bo nie wiem czy to juz :0 tak bardzo juz bym chciala a po tylu probach juz zaczynam watpić ze kiedy kolwiek sie uda dla mnie @ spozniona jeden dzien juz daje wielka nadzieje

Luna ja od 9 miesięcy próbuję z mężem i nic:( Narazie świetnie się trzymam choć przeżywałam już wiele rozczarowań z tego powodu. U mnie bywało tak że ujawniały się nowe objawy których wcześniej nigdy nie miałam i i le razy byłam pewna że się udało to nawet nie chce już mówić:), miałam też przypadek z dwoma kreskami na teście po czym po tygodniu od terminu okresu przyszła @ i wtedy coś we mnie pękło, zaczęłam robić badania i niby wszystko ok więc próbujemy nadal...teraz to już będzie 10 miesiąc..ehhh

Gość kasiuuunia911
witam! mam nadzieje ze mi pomozecie. Ostatni okres mialam 5 marca, teraz powinanm dostacv albo 31 marca albo 1 kwietnia. zawsze przed okresem bola mnie piersi, teraz tak nie było. 2 dni temu bolały mnie tylko sutki, teraz juz bola cale piersi, ale nie tak mocno jak zawsze. Okresu nadal nie mam i nie wiem co myslec mam suche dni, brzuch mnie pobolewa a okresu brak! co ja mam myslec?

Dzięki:) Ja też trzymam za ciebie kciuki:) żebyś nareszcie mogła być spokojna i cieszyć się zdrową ciążą:).....myślę że w końcu nam się uda a skoro ty masz takie przeczucie to któ wie????:)...byle na spokojnie, tak jak pisałam a wiem co mówię bo sama przeżywałam to tak jak ty i usłyszałam tyle od lekarza- dać na luz, nie myśleć za dużo o tym bo natura lubi być przekorna:)). Powodzonka

Przeciez odpisałam Ci na Twoim topiku. Skoro gumka nie pękła to jak chcesz być w ciąży ? Jeden dzień spóźnienia jest wynikiem nerwów i nakręcania się.

kaja24 ja nie chce o tym myslec ale to cholerstwo ( mysl) sama wlazi mi do glowy my juz dawno przestalismy liczyc dni plodne nie plodne i inne wszystko odtawilam wiesiolka folik powiedzialam ze mam dosc :)

Gość kasiuuunia911
no bo te objawy dziwne :( chłopak mowi ze nie pekła bo sprawdzał.. jednak wole sama sprawdzać :(