Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuuunia911

dalej brak okresu !!

Polecane posty

Gość kasiuuunia911

moze to mi ktos pomoze Ostatni okres mialam 5 marca, teraz powinanm dostacv albo 31 marca albo 1 kwietnia. zawsze przed okresem bola mnie piersi, teraz tak nie było. 2 dni temu bolały mnie tylko sutki, teraz juz bola cale piersi, ale nie tak mocno jak zawsze. Okresu nadal nie mam i nie wiem co myslec mam suche dni, brzuch mnie pobolewa a okresu brak! co ja mam myslec?

Gość it's ok
tak... jestes w ciazy

i w dodatku wczoraj mi słabo było i nie mam w ogóle apetytu..nie wiem co sie dzieje :(

Gość kasiuuunia911
milky myslisz ze jestem w ciazy?

możliwe,ale w sumie to jeszcze za mało się spóźnia,by to stwierdzić...ja jestem nastolatką i moge mieć nieregularny okres...ciąża odpada,jestem dziewicą. No chyba,że rzeczywiście wiatropylna albo kolanowa :classic_cool:

Gość kasiuuunia911
pomocyyyyy! moze ktos juz tak miał :(:(:((

Gość kasiuuunia911
ale te objawy :(:( zawsze mnie tydzien przed bolały piersi :( a w tym miesiacu nie :( dopiero 2 dni temu poczulam ze bola mnie sutki a dzis juz czuje ze piersi staja sie wieksze i bola tak jak przed okresem tylko mniej... mam suche dni od dzis, bo wczoraj mialam taki zoltawy śluz. No i podbrzusze mnie od czasu do czasu pobolewa :(

Gość kasiuuunia911
czy ja wiem.... zawsze przed okresem mam zoltawy sluz potem ciemniejszy i czerwony :P ale wczoraj mialam taki zoltawy.. no chyba ze tak na wkładce wyglądalo a dzis suchosc

Gość ginekologggggg
Powiedz chlopakowi zeby Ci wlozyl reke do pochwy i sprawdzil czy bedzie w srodku taki twardawy jezyczek. Jest on ok 20 cm w glab i ma ok 2cm obwodu. Jesli nie ma, to znaczy ze jestes w ciazy, i ze Twoj chlopak Cie oszukuje. Teraz albo slub albo alimenty.Przykro mi ale takie moga byc realia

Gość kasiuuunia911
powaliło cie :/

Gość ala9148
Ja tak miałam jakiś czas temu:) I byłam w ciąży, a teraz jestem szczęśliwa mama i żona

Gość góra za dwa dni
dostaniesz okres jak w banku

Gość uhhhhuuuhuh
ja nie miałam 3,5 miesiąca ale dostałam w końcu. Głowa do góry!

Gość kasiuuunia911
no dzis mam wilgotno... moze jednak przez hormony mi sie spoźnia. Pierw piersi nie bolały a teraz bolą i okres sie spoźnia.. moze cos w tym jest. Tak samo dieta.. fakt ze sie nie odchudzalam, ale mam takie fazy że raz duzo jem raz nic nie jem itd.. w ciazy chyba nie jestem bo myslalam tak nad moim ostatnim razem i chłopak nie skończył we mnie, przypominam ze zabezpieczalismy sie prezerwatywa. nie umiem obliczac dni plodnych, ale ztego wynika ze robiłam to 20 albo 21 marca, a ostatni okres mialam 5 marca..

Gość sallyneedshelpp
ostatnio spoznil mi sie prawie 11 dni, tez mam nieregularny i tez sie zabezpieczalismy:) ale dostalam okres. wiec spokojnie, nie stresuj sie na zapas bo to tylko pogorsszy sytuacje spokojnie, dostaniesz go !

Gość kasiuuunia911
a mogłabys mi powiedziec jak sie oblicza dni płodne? jak dostane okres to lece do gina po tabletki + prezerwatywa.. bo to nie ma co :P tyle stresu..

Gość sallyneedshelpp
sa na pewno takie kalkulatory w necie gdzie mozna obliczyc, ale jesli masz okres nieregularny to to nic nie da:) wiem, bo mi nie daje nic takie obliczanie... po prostu...czujesz to, wtedy masz jakby bardziej ciagnacy sie sluz i jego wieksze ilosci... tyle heh :) ale stres tez moze wplynac na to ze okres sie opoznia wez moze tabletke nospy, ale strzel sobie lampke czerwonego wina - powinno przyspieszyc okres ;)

Gość kasiuuunia911
jedna zalecila nawet gorace kapiele :P ale to mi nic nie dało.. a o tej nospie i winie nie slyszalam ;D

Gość kasiuuunia911
18

Gość kasiuuunia911
tak. No i co z tego?

Gość ciotka zenobia
16:41 [zgłoś do usunięcia] kasiuuunia911 mam 18 lat wiec tez mam nieregularny... rozlegulował mi sie jak bylam za granica. zabezpieczamy sie prezerwatywami i zawsze sprawdzamy po stosunku. Chłopak mnie zapenia ze nie pekła że tylko mi sie spoźnia.. nowa metoda anty : CHŁOPAK ZAPEWNIA :D

Gość kasiuuunia911
bo ja zwatpiłam!!!! a on mówił że nie pękła bo sprawdził !!!! i wara mi stad!!!

Gość ciotka zenobia
sprawdził :D w jaki sposób nalał wody z kranu i patrzał czy nie leci gdzieś przypadkiem ?:P