Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochhhhhhhhhhhh

unikam kontaktu wzrokowego

Polecane posty

Gość ochhhhhhhhhhhh

jak nauczyc sie patrzec komus prosto w oczy ... mi zawsze spieprza wzrok po chwili jak z kims gadam

Gość ochhhhhhhhhhhh
halo ?? :(

Gość wozera bsz
musisz sie zdobyć na odwage

Gość ochhhhhhhhhhhh
:(

Gość fvds wodzirej
to oznacza ze masz zanizone poczucie wartosci, czyt. kompleksy na jakims punkcie. musisz sie ich wyzbyc, psycholog tutaj pomoze

Gość ochhhhhhhhhhhh
mam tak od 3 lat ... wczesniej nie mialam z tym problemow .. teraz czuje ze coraz bardziej gadajac z kims biore glowe na dol albo gdzies sie rozgladam ... tylko jak wypije kilka piwek wtedy potrafie sie godzinami komus w oczy lampic ... wrrrr

fvds wodzirej -> niekoniecznie bo coś takiego może świadczyć też np. o nieśmiałości lub braku zdecydowania

Gość ochhhhhhhhhhhh
i tez zalwazylam ze jak gadam z osobami za ktorymi nie przepadam .... to juz calkiem ... udaje ze cos robie ... i wogole na nich nie patrze .... i czekam zeby szybko uciac gatke ... a ogolnie to jak z kims gadam kogo lubie czy cos ... to czasem lukam i za chwile patrze dzies dalej i tak w kolko ... wkurza mnie to bo czuje dyskomfort ... a jednoczesnie jakies speszenie .... nie potrafie tak o normalnie caly czas patrzec

Gość ochhhhhhhhhhhh
///

Gość moherowicz5554
wydlub se oczy to nie bedziesz miec wiecej problemow

Gość ja też tak kiedyś miałam
W oczy mogłam spojrzeć jedynie swojej przyjaciółce. Kiedy ktoś inny patrzył mi w oczy miałam wrażenie, że plądruje moje myśli, że coś ze mnie wyczyta, czegoś się oo mnie dowie czego bym nie chciała. Po jakimś czasie zaczęłam o tym rozmyślać i stwierdziłam, że to jest niemożliwe, i poprzez te unikanie wzroku mogą coś podejrzewać itd. Nauczyłam się już patrzyć prosto w oczy i robię tak rozmawiając z każdym

Gość hhhhhhhhhhhhhh3333333333333333
też unikam, ale dlatego,że nie lubie "dopuszczać" kogoś do siebie, to nie jest oznaka kompleksów czy nieśmiałości