Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syrenka_19

STRASZNY OKRES!! Co zrobic?? @ Pomocy!

Polecane posty

Gość Syrenka_19

Kurcze, niewiem co sie dzieje,ale zawsze okres mialam okolo 3 gora 4 dni. A teraz juz 9 dzien i dalej...swieta przed nami. Niewiem co zrobic. Gdzie tu do lekarza albo cos? Co mam zrobic. Nie mieszkam juz z rodzicami. Mieszkam sama z chlopakiem,ona zabardzo sie nie orientuje. Przeciez do jego mamy nie zadzwonie. A z moja nie mam zadnego kontaktu. Prosze jakies panie o rade. Co powinnam zrobic. Mam 19 lat.

Gość bo to ci już hurtowo 2następne
lecą. Będziesz miałą spokój przez 3 miechy :)

bralas jakies leki? aspiryne, albo wit E? jezeli jest to normalna krew a nie jakies brazowe plamienia to zglosc sie do lekarza

Gość Nie ma obawy
Spokojnie. Moja koleżanka ma okres raz 6 dni a raz 13 dni. Nie ma obawy . Potem bedziesz miała spokój,zobaczysz.

Gość Syrenka_19
Oby :( Boje sie juz..bo naprawde nie mam sie gdzie poradzic. Przychodznie pozamykane juz. Chcialam zadzwonic na pogotowie i przez telefon zapytac co powinnam zrobic. Tzn to nie jest brazowe. To ciagle na tamponie jest czerwone wymienam tak okolo co 4 godziny czasem 5. Ale jakby mialo sie nie konczyc. Na noc zakladam podpaski i ...sa rano ''pelne'' Ahh..sama niewiem .. NIGDY tak nie mialam. Mialam tak okolo 4 dni i w 4 dniu juz nic nie lecialo. Zadnych lekarstw nie bralam. NIewiem przez co to moze byc. Dodam jeszcze ze nidgy nie mialam oroblemow z zaparciami..a od poczatku okresu nie umiem nic zrobic w toalecie.. Boje sie.

Zrob sobie oklady z lodu na pobrzusze,powinno pomoc,mojej mamie pomagalo jak miala przekwit,lekarz jej tak zalecil i dalo rade.

Gość Saga 2013654
wiesz co może być powodem? kąpiele w ciełej wodize.. jak masz okres powinnaś brać szybkie i chłopde prysnice, bo gdy myjesz się w gorącej wodzei [ a tym bardziej kąpiesz] to mięśnie się rozprężają i leeeci i leci ;) zrób sobie zimne okłady, weź zimny prysznic.. pomoże ;) ale nie mas się czym przejmować to jest normalne.

Gość kasiuuunia911
saga a ja co mam zrobic jak mi sie okres spoźnia 1 dzien? gorace kapiele pomoga? :P