Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uczulona na głupotę

JUTRO DO PRACY :/ CO ZA DNO

Polecane posty

wiesz co, żeby jeszcze tak to bym zrozumiala. wątroba, żołądek, głupia sraczka za przeproszeniem - potrafią dokuczyć i ok, trzeba szukac pomocy. chociaz przewaznie to sytuacjie kiedy wystarczyłoby sobie kuic dzień wczesniej jakiś ranigast, nospę czy inny rapacholin... ale przewaznie to jest coś w stylu "pani doktor bo mi sie leki skończyły, potrzebuje recepty" (no to dopiero w świeta zauwazyl ze mu sie koncza??), "bo ja juz od tygodnia gorączkuję" (jak wyżej, nie mozna bylo przyjsc wczesniej?) i tego typu klimaty. a najbardziej mnie rozbrajają teksty "pani to jest biedna, musi tu pani siedziec" - zawsze mam ochotę powiedziec "jakby pan nie przyszedł tobym nie musiała" :D

Gość her komendante
jak tam dziś warunki obozowe ? jak chcesz zadzwonię do Hansa i Cię dziś wypuszczą szybciej - odrobisz przy następnym transporcie :classic_cool:

frufru to nieźle :) powiedz spóźnialskim że Ci się recepty skończyły i po kłopocie :D:D Ale rzeczywiście teksty typu "jaka to Pani biedna" są jeszcze bardziej wkurzające,choć jako lekarz chyba masz wyznaczone dyżury i basta-przyjść musisz... Jaką masz specjalizację?

Gość her komendante
a dopisuje niedługo przyjdzie się odstawić w pięknej garderobie i wybrać w pewne miejsca oraz przywitać gości :)

"Jaką masz specjalizację?" internę mam, robię kardiologię. no właśnie, ja i tak musze przyjść. nawet jak pacjentów nie ma ja musze odsiedziec swoje. lipnie, ale jak pacjentów nie ma to zawsze moge książkę poczytac, pooglądać film albo popisac na Kafeterii :D a na nocnym się zdrzemnąć :D

tez dzisiaj pracuje:)to przeciez nie koniec swiata swieta sa dopiero jutro i mozxna wspolczuc tym,ktorzy wtedy pracuja

no zalezy. jak sa przypadki kiedy trzeba coś zrobic, kiedy naprawde ktoś jest chory - to tak. ale jak ktoś wpada tylko po receptę i wypada to takie dwuminutowe przerywniki tylko denerwują. zwłaszcza jak oglądam film w TV (gdzie nie mogę sobie cofnąć i sprawdzić co przegapiłam) albo jak śpię :D

Gość her komendante
jakim kelnerem???????????? co za komiczny wywód uczulonej na pracę

uderz w stól... :D:D Przeciez nie stwierdziłam faktu,tylko grzecznie spytałam tak? Brzydula30 masz rację,tylko w domu syf jak na klatce schodowej za komuny i wolałabym ten dzień spędzić na porządkach a nie na siedzeniu w pracy. Frufru to i tak masz szczęście że możesz Tv oglądać :) ja mam do wybory kompa albo książkę w przerwie między wystawianiem polis i robieniem zdjęć do autocasco :O

Gość her komendante
o tak jesteś bardzo ironicznie - szyderczo- grzeczniutka oraz niewinnie-grzeczna :D

no ja wolę książkę, ale akurat nie mam nic nowego, wiec albo bym sie musiala przeprosic z jakąs starszą lekturą (ostatnio znalazłam "Odyseję" i chodzi za mną...), albo istotnie zostaje TV. chyba ze ukradne meżowi laptopa i pooglądam sobie "DR House" z płytek :D śmieszy mnie to niemozliwie, wiec moze byc niezłą rozrywką :D

hmmm moze mi sie spodobac bo uwielbiam Pratchetta :) dzieki za info, zainteresuję się tym :)