Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uczulona na głupotę

JUTRO DO PRACY :/ CO ZA DNO

Polecane posty

Masz cos nietak a dlaczego?a dlatego! Ze masz nick a nazwie "uczulona na glupote" do tego zakladasz temat o nazwie"jutro do pracy :/co za dno"! odpowiedz sama sie nasuwa!

Gość dolek w dolku
a ja w niedziele od 7 do 14-jest ktros lepszy? :)

Gość o rany julek
To gdzie ty pracujesz? chyba w sklepie z ciuchami :/ bo normalny pracodawca daje wolne w takie dni

ja w ubezpieczeniach. Dokładnie "normalny" pracodawca daje wole,ale nie mój,dziad jeden. 17:09 [zgłoś do usunięcia] dolek w dolku a ja w niedziele od 7 do 14-jest ktros lepszy? Myślę że się nie znajdzie :) Ale praca w niedzielę to już szczyt bezczelności,zwłaszcza że pracodawcy grzeją tyłki w domach przy stole :O

Gość her komendante
pracujecie w jakiś podobozach to tak macie

17:20 [zgłoś do usunięcia] her komendante pracujecie w jakiś podobozach to tak macie taaaa.odezwał/a się ten co na codzień w warzywniaku za wagą stoi a teraz orła struga bo jutro,w drodze wyjątku, szef dał mu wolne. Ile można po 10 h na dobę pracować prawda? 🖐️

Gość dolek w dolku
ktos musi opiekowac sie ludzmi w szpitalu czyz nie....i nie uwazam ze to kolhoz! kady moze tam trafic i raczej nie chial by byc pozostawiony sam sobie.....

Gość her komendante
mylisz się w drodze wyjątku to ja mogę pracować w takie dni i to mi się cholernie opłaca i nie w warzywniaku - a Ty musisz i to prawie za darmo

Gość a ja w poniedzialek wielkanocn
6-18;/

Gość her komendante
napisałem prawie i to też ci się nie opłaca

Gość a może to
musicie od razu wprowadzać nerwową atmosferę?po co?:O ja też jeszcze pół godziny...więc WESOŁYCH ŚWIĄT

no przeca grzeczna jestem i kulturalnie odpowiadam na zaczepki :classic_cool: no właśnie,jeszcze tylko 25 min. her komendante napisałem prawie i to też ci się nie opłaca Gdyby mi się nie opłacało,to bym te 4 godziny zlała,ale coś w tym jest że jednak idę 🖐️

Gość her komendante
gdybyś nie musiała to byś nie szła czyli "dobrowolny przymus"

Gość her komendante
dzięki i miłej pracy :classic_cool:

a wzajemnie :) a w gwoli wyjaśnienia,mam własne biuro ubezpieczeniowe i na jutro poumawianych klientów,gdyby nie te spotkania to bym je zamknęła i basta.Ale to są stali klienci,dla mnie to kasa więc się poświęcę i te 4 godziny jakoś przeboleję :classic_cool: Jeszcze raz Najlepszego wszystkim,idę pakować manatki i do domu! :):)

jestem ajentem i sieć jest w soboty normalnie otwarta 10-14. Gdybym się uparła,to biuro bym zamknęła ale ze względu na klientów no i standardy firmy chiała nie chciała otworzyć musiała,Więc w sumie coś w tym jest- "dobrowolny przymus" :O dobra spadam 🖐️

jesli to kogoś pocieszy to ja jestem w pracy od 7 do mniej wiecej 14, potem mam dyżur nocny od 20 w sobotę do 8 rano w niedziele, a w Lany Poniedziałek mam dyżur od 14 do 20. porażka. po prostu porazka. błagam was, nie chodzcie w takie dni do lekarzy z byle pierdółką. jak już bede w swieta siedziec w pracy to chociaz w spokoju bym chciała...