Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaaalinaaaa14

nie wiem co robić. boje się powiedzieć rodzicom o ciąży

Polecane posty

Gość Michaaalinaaaa14

Pisze tu bo już nie wiem co mam zrobić... mam 14 lat i jestem w 6 miesiącu ciąży. Do tej pory łatwo dało się to ukryć bo jestem szczupła i nie bardzo było widać brzucha jak chodziłam w luźnych ciuchach ale teraz już dłurzej nie dam tak rady tego ukrywac. mój chlopak mnie zostawil jak mu o tym powiedziałam jest ode mnie starszy bo ma 19 lat i powiedział, że nie chce zmarnowac sobie zycia przez dziecko bo nie ma pewnosci że to jego a ja wcześniej się z nikim nie kochałam. Powiedzcie mi co mam zrobic nie moge powiedziec rodzicom bo bedą wsciekli a mój tata mówi, że takie młode dziewczyny co maja dzieci to dziwki. Proszę o pomoc!! niech ktoś mi poradzi co mam robić bo boję sie co będzie, nie wiem co zrobie sama z tym dzieckiem.

Gość lola8888
Michaaalinaaaa14 o nauce w takim wieku nie o sexie. Normalnie, "Mamao, Tato, usiadzcie, jestem w ciązy" i tak beda mieli obiekcje i tak

Gość Michaaalinaaaa14
nie mogę im powiedzieć bo mnie wyrzucą z domu!! :((((

Gość lola8888
wdrew prawu. jak nie uwazalas jak robisz to rob jak uwazasz, sa jeszcze domy samotnej matki, ale za mloda jestes i dziecko i tak na rodzicow zapisza

Gość hhhhhhhhhhhhhh3333333333333333
dziecko, juz raz robiłaś ta prowokacje, idz lepiej do koscioła pomódl sie o rozumek, na pewno jest ci potrzebny :O

Gość lola8888
hhhhhhhhhhhhhh3333333333333333 badz wyrozumiala ;) prowokacja czy nie niech ma odpowiedz, moze nic glupiego nie zrobi w zyciu tak mlodym :)

Gość Michaaalinaaaa14
jesteście okropni. ja nie wiem co mam robic dlatego tu napisałam a wy mi nawet nie wierzycie chyba sobie cos zrobie...

Gość lola8888
powiedz temu z rodzicow z ktorym masz lepszy kontakt

Gość hhhhhhhhhhhhhh3333333333333333
tak Michalino, zrób ;) popros rodziców,żeby ci dali lanie :D

Gość rgfr
tak, idź sobie coś zrób - najlepiej włóz do tego pustego łba trochę wiedzy.

Gość lola8888
ej dziewczyny< ja stara w porownaniu do niej nie wiem jak mamie powiedziec :) az sie boje, ale trzeba jakos...

Gość mimiiiiiaaaa
ludzie prowokacja czy nie prowokacja takie rzeczy sie zdarzaja niestety dzieci teraz mysla o seksie ja w tym wieku to sie bawilam,a teraz dzici sex uprawiaja ale coz krytyka i tak nic nie da idz i powiedz rodzica ze jestes w ciazy i tak sie dowiedza moze myslisz,ze wyrzyca cie z domu,ale wcale tak nie musi byc,kazdy rodzic tak mowi jak bedziesz w ciazy to cie wyrzuce,ale tak nie jest,idz i mow i to szybko na pewno beda krzyczec,ale na pewno tez w jakis sposob ci pomoga zobaczysz a twoj chlopak bedzie odpowiadal za to,bo nie moga 14latki uprawiac seksu a on jeszcze pelnoletni oj narobil sobie problemow

Gość
Powiem wam, że pracuję w gimnazjum i niestety czternastolatki zachodzą w ciążę i takich przypadków jest coraz więcej......I takie dziewczyny wcale nie mają tak łatwo, są nieletnie, a jeśli matka ciężarnej nastolatki nie załatwi formalności przed porodem, to nastoletnia mama nie ma potem żadnych praw do dziecka, a dziecko zabierane jest do rodziny zastępczej. W każdym razie seks z dziewczyną poniżej 15 roku życia jest karalny i taki 19-sto latek zapewne odpowiedziałby przed sądem.

Powiedz o wszystkim rodzicom a chłopakowi że bedzie placil alimenty. to jedyne rozwiązanie najlepsze dla Twojego dziecka...a co jest dla Ciebie najlepsze to gówno mnie obchodzi!!! najwazniejsze jest DZIECKo idiotko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11