Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfthyyh

Moj facet powiedzial ze duzo wydaje i bedie musial duzo zarabiac

Polecane posty

Gość namanamaa
Nie słyszałam o profesjonalnej serii szczerze mówiąc :p Jest dostępna w sklepach? Chętnie wypróbuję :)

Gość Lukrecja ...
Nie w sklepie nie kupisz ... Chyba, że w sklepach profesjonalnych ...

Gość namanamaa
Chodzi o ziaja pro? własnie znalazłam na allegro i widzę że wybór jest duży :) Poszperam i znajdę coś dla siebie :)

Gość Lukrecja ...
Tak, ziaja pro... Sama sobie policz, że to ekonomiczne ... Podobnie też z innymi profesjonalnymi - są drogie na pierwszy rzut oka ... ale po przeliczeniu zwykła sklepowa maseczka bywa droższa ...

Gość namanamaa
Dokładnie. Wolę kupić szampon np. szampon z Matrixa czy Kadusa za 50zł 1,5 litra niż z dove 0,5 litra czy nawet mniej (nie pamiętam ile w tych szamponach dokładnie jest pojemności :p) za 12zł bo cena w sumie po przeliczeniu prawie ta samo a jakość dużo lepsza.

Gość Lukrecja ...
Chociaż na płatki kosmetyczne nie wydałabym 5 zł, jak są za 2 zł ... To akurat nie wpływa na moją urodę ... To wolę 2 opakowania tańsze ...

Gość Lukrecja ...
namanamaa - ja także ... :) Moje kręcone są bardzo delikatne ... ostatnio myje włosy głównie odżywkami ...

Gość namanamaa
płatki kupuję w bedronce :p Są super, zwłaszcza te zszywane :p nie rozwalają się gdy biorę z woreczka. Nie kupuję droższych płatków.

Gość Lukrecja ...
Widzę, że mamy podobny pogląd na temat wydawania ... :)

Gość namanamaa
teraz uciekam ogładać film :) Właśnie zaczął się horror "Nieodebrane połączenie" na HBO :p podobno fajny :p Wesołych Świąt ;)

Gość Lukrecja ...
Na zwywacz też za wiele nie wydaje.. Paznokcie mam twarde i ładne ... Często sprawdzają, czy to tipsy (a w życiu nie miałam) - używam dobrych odżywek ...

Gość Lukrecja ...
Na zwywacz też za wiele nie wydaje.. Paznokcie mam twarde i ładne ... Często sprawdzają, czy to tipsy (a w życiu nie miałam) - używam dobrych odżywek ... Sama je też maluje ..