Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka polibudy

nie pozwala mi iść do pracy!

Polecane posty

Gość studentka polibudy

słuchajcie, żenada. mieszkam z ojcem i bratem. mam 21 lat, jestem na II roku studiów na polibudzie. biedni nie jesteśmy, ale szału nie ma. dziś powiedziałam ojcu, że jeżeli po praktykach (będę miała w lipcu) nie zaproponują mi pracy, to poszukam sobie jakiejś innej na sierpień i wrzesień, a od października chciałabym pracować weekendami. to wielkie oburzenie! że mam się uczyć a napracuję się po studiach. kurcze no, całe weekendy mam wolne, generalnie siedzę i nic nie robię bo nie mam co. (pomijam czas przed sesją bo zakuwamy, ale no to są 2 tygodnie w całym roku akademickim!), uczę się w tygodniu i sprawozdania też robię w tygodniu. kieszonkowego dostaję 80-100 zł więc mi nawet na jakiś ciuch nie starcza jeżeli chcę go kupić sama. i pretensje do mnie ma. mordę wydziera, że nie po to poszłam na studia żeby sprzedawać w sklepie piwo. a ja chciałabym mieć swoją kasę żeby sobie coś kupić, mieć na kino i wyjazdy jakieś. czy jemu aby nie chodzi o to, że nie będzie miał nade mną już takiej kontroli?

Gość studentka polibudy
w końcu ojciec sie zgodzil, żebym mu robiła co tydzien laske za 100 zł :) brat sie zgodzil za 50 :):)

Gość studentka polibudy
głupi podszyw. spadaj lamusie jeden.

Gość studentka polibudy
do góry.

Gość studentka polibudy
wypowiedzcie się proszę was. Wczoraj ponadto ojciec powiedział mi że mam być dziewicą do 40-stki

Gość studentka polibudy
wydaje mi sie ze moj ojciec chce mnie zapiac w du.pala gdy bede juz "dojrzala", nie wiem co sobie o tym myslec

Gość studentka polibudy
ssij pałę głupia pizdo. widać na kafe siedzą same niedoruchane pipki. do widzenia.