Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy palcami 90 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 nie udał sie? czy przedobrzyłas z %% ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 no wyszedlem 2 dni temu! więc chyba się udał:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 dobry melanż to podstawa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 a jak:D musi być! mam złamany palec i podbite oko:D to był melanż:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Łooo, to chyba na rozbój poszedłeś, nie melanż :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 a nie tam:) dwa dni się szlajałem, i gdzieś tam się nabawiłem pamiątek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Zdarza się ;) to opowiadaj gdzie się włóczyłeś i co robiłeś, lubię te opowieści od innych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 zresztą dziś poprawiam:) poland alkoholand Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 czyli raczej gruba popijawa, nie melanż :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 no skałki twardowskiego, ognicho, wódka, dziewczynki, zadymka:D co tu dużo mówić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 trzeba się dobrze bawić!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 lepiej zostaw sobie siły na pierwszą popostową noc, chyba, że lubisz poklinować pare dni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 ja wbijam kliny od 3 lat:D wiec i jutro i po jutrze... i tak do śmierci będzie melanż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 ja tam rzadko sobie wypiję, ale za to dobrze :P ale wolę inaczej pomelanżować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 łooo, tera to przegiąłem, 200 ml wódki jebnąłem na raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 ja nie lubię wódki :/ nie potrafię jej po prostu przełknąć, tak mnie aż skręca od jej smaku i zapachu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 a możliwości masz dobre, 200 ml ja bym umarła jakbym miała naraz tyle wychylić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 :) a mi super:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 pijok :D a jak tam wątroba? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 miałem badania 2 miechy temu, wszystko w najlepszym porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 a ja właśnie założyłam temat dla Ciebie CAMP i reszty, która moczy mordki w alkoholu :D:D:D:D siemasz Camp! witam resztę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 :D:D:D:D w jedn wieczór 2 bany, pracuję na piąty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Camp to co dzisiaj pijemy? :D ja mam 3 lechy mocne plus desperadosik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 ej ale desperados jest dobry, normalnie oranżadka :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 ja mam 0,5 l czystej plus 2 tyskie plus 200 zł jakby zabrakło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 i faza 500 ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Desperadosik pychotka :D Ja tam wódki nie lubię.. aż ścisku w gardle dostaję jak tylko kieliszek przechylę. Ale kiedyś (początki studiów) piło się, oj piło. Wszystko się wtedy piło, hahaha :D To były piękne czasy, ahhhh zdrowie naszych wątróbek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Camp, to na bogato :D mi zostało 70 zł, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Camp, hmm.. a palisz coś więcej oprócz papierosków? :D ja właśnie szluga odpalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach