Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy wszyscy faceci lubią wychudzone wieszaki czy dziewczyny z krągłościami?

Polecane posty

Gość dziewczyna nie powinna ważyć
więcej niż 65kg, niezaleznie od wzrostu, chyba że jest w ciązy, 170cm - do 60kg a jak ok180 cm - to 65kg jak mniej to stosunkowo mniej kg

Gość pierdzielicie bmi
daliby chlopy jakies fotki Kaliban to co wstawil jest z figury spoko

Gość prawdziwy facet wie
z doświadczenia że w łózku lepsze i bardziej namiętne sa te z odrobiną tłuszczyku tu i ówdzie, a wysuszone wieszaki są denne i mało namiętne.... ale to wiedzą tylko prawdziwi faceci, którzy mieli kilka kobiet ....

Gość prwdziwy facet wie to bzdura
gowno wiesz :D

Gość do prawdziwy wie
ta co kaliban wkleil to jest za chda dla ciebie?

Gość nikt nie lubi grubasów
chyba że od biedy do łózka ale rodzinie już się takimi nie pochwalisz bo wstyd :o

Gość laluncia od kundzia
nananannaja jestem gruba i dobrze mi z tym. jestem mega zajebista i ładna. nie warto sie odchudzac

Gość a co sadzicie o wadze
54 kg przy 162? za tlusta? za chuda? w sam raz? Schudlam z 66 kg ( wiem, masakra) i zastanawiam sie czy juz wystarczy.

Gość .kto co lubi
ale żeby potem nie było płaczu i najeżdżania na szczupłe dziewczyny i nazywania je "wieszakami" tylko dlatego że nie są takie grube i smiały dbac o siebie

Gość .kto co lubi
54 kg przy 162 to idealnie sama waże 58 przy 171

Gość prawdziwy facet wie
że...wysuszone laski, które stosują drakońskie diety, tracą nie tylko kilogramy, ale i wigor w łóżku... nie mówię o grubaskach...tylko jak laska jest okragła tu i ówdzie i nie walczy z kazdym gramem tłuszczyku - to jest i fajniejsza (a nie ciągle wściekła, ze nic nie może zjeść) i bardziej namiętna....

Gość .kto co lubi
prawdziwy facet wie ->> spoko rozumiem, dla mnie to jasne, ale często jest tak że jak taka okrągła laska usłyszy że "facet woli więcej ciałka" to najeżdża na te szczupłe i wyzywa je od wieszaków bo dla niej jak facet powie 'wiecej cialka' znaczy że lubi wałki tłuszczu na brzuchu i akceptuje to

Gość gupie pytanie

Gość kobietka 90
z tego co zauwazylam po sobie faceci nie przepadaja za zbyt szczuplymi laskami.. co wiecej uwazaja ze kobiety z "krągłościami" sa lepsze w lozku.. bardziej aktywne. ;) ja mam wlasnie taka budowe chyba normalna kragla pupa, duzy obfity biust i nie narzekam na brak facetow... ;) wiec dziewczyny ni wpadajcie w kompleksy jesli macie troszke cialka za duzo... przynajmniej jest za co chwycic ;) pozdrawiam

Gość gość
ja na swoim przykładzie stwierdzam,że faceci wolą kobiety z krągłościami, przytyłam 10 kg a mój chłopak ciągle ma na mnie ochotę i mówi,ze wyglądam z***biście.

Gość gość
kraglosci kraglosci i jeszcze raz kraglosci!!!!!! wychudzone modelki bez piersi ksztaltnej pupy to nie moj typ!!!!!!!!! tylko kraglutkie kobietki!!!!!!! :d :d :d

Gość gość
A dlaczego pisze o szczupłych dziewczynach - wychudzone wieszaki a o grubszych dzewczętach - dziewczyny z krągłościami. Od razu narzucasz odpowiedzi wartosciujesz, ze szczupłe są gorsze. Podejrzewam ze jestes wlasnie ta grubsza dziewczyna i chcesz tym topikiem zaleczyc kompleksy.