Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy wszyscy faceci lubią wychudzone wieszaki czy dziewczyny z krągłościami?

Polecane posty

Gość krągłe to tylko świnie
na rożen lubimy.

dokladnie, wieszaki sa dobre w reklamach wody mineralnej. U mnie w lozku wole kraglosci

Gość
Zastanawiam się nad tym bo nie jestem typem chudzinki z wiecznym wyrazem głodu w oczach ale nadwagi też nie mam wydaje mi się że jestem po prostu przeciętna...Ale jesteśmy otoczeni wykreowanymi ideałami dziewczyn które wyglądają jak szkielety powleczone skórą i chyba przez to popadłam w kompleksy...

Gość a a aa a b cc
jak ja lubie takie tematy na kafe a co masz pare kg za duzo i chcesz sie dowartosciowac :o 🖐️

Gość
Czyli to że jest za co złapać tu i ówdzie waszym zdaniem jest atrakcyjne?

Gość a a aa a b cc
nie wmawiaj sobie kompleksów skoro wszystko jest ok ps jestem chudzinka ale nie mam w oczach glodu :D uwielbiam jesc;)

Gość
A twoim hobby jest jechanie po ambicjach innych?Nie moja waga jest jak najbardziej w normie chcem tylko wiedzieć co na ten temat myślą inni...

Gość chcę nie chcem litości

Wygląda na to, że zaliczasz się do przeciętnych osób, a wniosek taki nasuwa się, po przeczytaniu, tego, co piszesz. Nie należę do osób grubych, jestem szczupła ale nie uznaję osób, które potępiają kogokolwiek za wygląd. Tobie wyraźnie oprócz wyglądu brakuje kultury osobistej. Współczuję Ci z całego serca.

Gość
Naprawdę wszystko w normie ale mam wrażenie że ostatnio popadłam w jakąś paranoje zanim coś zjem zastanawiam się dwa razy czy aby na pewno przez to nie ujrzę gdzieś zbędnej fałdki itp i trochę mnie to zaczyna martwić...

przeczytaj jeszcze raz zalozony przez siebie temat. "wychudzone wieszaki" vs "dziewczyny z kraglosciami" ktore wyrazenie wedlug Ciebie jest zabarwione negatywnie? troche wiecej tolerancji prosze...

Gość Srokanda63521
Kazdy kilogram nadwagi utrudnia zycie i znieksztalca. Poprostu jemy zaduzo i nie zdrowo

Gość
Jeżeli kogoś tym uraziłam przepraszam

Gość pan wieczorowa porą
ja lubię jeśli kobieta ma walory a nie taka szczapa jeszcze po solarce bleeeeee

Gość Pomaranczkowa
Bo sa okragle, delikatnie mowiac pierzaste, co chca sie pocieszyc. A niestety zdrowie i uroda to sylwetka szczupla. A pulchna sex -putana, nie moj styl. Wystarczy spojzec w reklamy, jak powinna wygladac kobieta.

Gość
Widzę że nie których rusz strasznie to iż nie którzy twierdzą że krągłości są atrakcyjne...Jak ktoś mi zwrócił uwage tak ja tobie zwracam o troche więcej tolerancji.

Gość Norberrtto
Nie ma to jak delikatna, wiotka, wysportowana. A nie grzebanie w masie tluszczu. Nie znosze grubych nog.

Gość tak tylko pytam.,.,
to zle ze nie lubimy tlustych swin ?

Gość alf bundy
sorry ale takie chude dziewczyny kompletnie nie podniecaja :o owszem mozna z taka gdzies wyjsc zeby zaimponowac innym dziewczynom (myslacym ze chude to atrakcyjne) ale tylko po to zeby zdobyc dzieki temu wlasnie dziewczyne z cialkiem ;) Nie moze byc jakas grubasna ale jednak lekka tkanka tluszczowa u kobiety JEST ZDECYDOWANIE sexy

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ciebie rusza to ze ktos Ci zwrocil zreszta sluszna uwage ze mowiac wychudzone wieszaki obrazasz dziewczyny ktore sa szczuple :o Jakbys sie czula jakby ktos do Ciebie podszedl i powiedzial ze jestes gruba swinia? To dziala tak samo,tylko ze ludziom sie wydaje ze jak ktos jest chudy i jak mu sie powie ze jest wieszakiem to to bedzie dla niego najwiekszy komplement :o A to jest tak samo jakby powiedziec grubemu ze jest spaslakiem. Co do atrakcyjnosci to kazdy ma swoj gust i sa ludzie ktorym podobaja sie wychudzone osoby,sa tez takie ktorym sie podobaja takie co waza ponad 100 kg.Wiec ten temat jest bez sensu. BTW w reklamach pokazuja normalne,szczuple piekne dziewczyny. "Wieszaki" kroluja moze na wybiegach,ale kazdy normalny czlowiek chyba potrafi ocenic co jest zdrowe a co nie.

Gość
Nie jest to złe bo każdy ma swój gust i każdemu co innego się podoba...Ale ubliżanie innym w ten sposób"tłuste świnie"nie jest ok

Gość Dla otylych szczupla zgrabna
dziewczyna jest wieszakiem. A gdzie ta granica ?? Nigdy otyla- to chory czlowiek i nieszczesliwy. Nie mozemy byc wszyscy jednakowi. Ale mimo wszystko, szczuple zgrabne cialo, wyglada lepiej ubrane i rozebrane. Niz celulity i zwisajacy nadmiar tluszczu. To poprostu nieestetyczne

Gość Piotrowskii
Najfajniejsze są SZCZUPŁE, zgrabne, które mają do tego czym oddychać i na czym usiąść. Zbyt chude i z drugiej strony - grube, to niezbyt ciekawy widok, takie lubi tylko niewielki procent facetów.

Gość taki jede koles
Określcie chude wieszaki ? Bo czasem mam wrażenie że dla grubaski to każda normalna laska to chudy wieszak. Jako facet powiem że krągłości jak najbardziej ok byle nie 10kg za dużo.

Gość faceci wolą szczupłe
i sie im nie dziwę, niw chude ale szczupłep- co nie oznacza że grube bo jak się ma do wyboru bardziej szczupła i bardziej okrągłą to lepiej wybrać tą chudszą bo wiadomo że z czasem trochę przytyje a jak gruba nie umie juz teraz o siebie zadbac to co będzie potem:o

Gość lepsze szczupłe i zadbane
a ostatnio to nie jest tak że lansuje się szczupłe "wieszaki" tylko robi najazd na szczupłe dziewczyny bo grube są zakompleksione więc się ludziom wciska kit o anoreksji etc a jak popatrzycie na ulice to większośc ludzi to grubasy z wałakami tłuszczu na brzuchach i dziewczyny w obcisłych za małych spodniach z wylewającym się tłuszczem więc lepiej nie rób nagonki tylko weź się za siebie bo jest wielka róznica między "krągłościami" co nam próbujesz wcisnąć a nadmiarem tłuszczu