Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izolda29

jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość izolda29

witam może zacznę od początku od kąt pamiętam męczę się sama ze sobą wiem wiem flaki z olejem ,ale taka jest prawda mam rodzinę super dziecko ,29 lat życia swojego i wciąż wzdycham już mnie to tak dręczy ,że nie mam pojęcia co może mi pomóc ,siedzę w domu bo nie mogę znaleźc pracy wszyscy na mnie narzekają ,że mam muchy w nosie itp. a ja chciałabym byc szczęśliwą naprawdę miałam się wybrac do psychologa ale na prywatnego mnie nie stac ,a taki z przychodni to chyba nawet mnie bardziej pogrąży tak słyszałam, dzisiaj jest wielki piątek czas przygotowań do świąt ,a ja powtarzam swoją mantrę święta mam gdzieś co mnie to obchodzi , teściowa mówi do mnie dawaj przykład dziecku , a ja jestem obojętna na wszystko płacz mnie już nie daje ulgi proszę tylko nie piszcie ,że sama jestem sobie winna ,że się nakręcam wydaje mi się ,że nie jestem złym człowiekiem ,ale coś mi jest tylko co

Gość ElektNominalny
Moze potrzeba Tobie kogos, kto rozjasni Twoje zycie?

Gość To chyba depresja

Gość izolda29
brak miłości jest jedna rzecz o której nie wspomniałam mam mamę z którą od 5 lat nie utrzymuję kontaktu z wyjątkiem jednego dnia kiedy urodził się mój syn ale to był tylko jeden dzień 3 lata temu , cała historia jest dośc długa w każdym bąź razie tęsknie za nią chodź był i jest kiepską matką nie ma ona uczuc matczynych całą miłosc przelewała na mojego ojca z którym się rozwiodła t.z on z nią duzo by pisac na ten temat, moja mama mieszka w tym samym mieście co ja , ,a tak daleko ode mnie ,,

Gość retrfet5re
od kąd do kąd :D:D:D:D:D:D:D

Gość retrfet5re
sorry!!! wkradl się wielki błąd!!! Od kont do kont

Gość retrfet5re
sorry!!! jeszcze większy błąd!!! Od kąd do kąd :D:D:D:D:D:D

Gość retrfet5re
cholera!!! nie tak!!! od kąt do kąt uffff teraz musi być git :DS:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość retrfet5re
a może od kond do kond??? cholerka!!! :D:D:D:D:D:D

Gość Falafel
Czytalas Dom nad rozlewiskiem? Tam glówna bohaterka nie ma kontaktu z matka, ale bardzo dobrze sie jej uklada z tesciowa. I ta tesciowa jej radzi, zeby odwiedzila matke. Moze tez pogadaj z tesciowa i jej powiedz, jak sie czujesz, ze tesknisz za mama itp. A poza tym nigdy nie jest za pózno zeby sie pogodzic. Moze napisz list?

Gość izolda29
moja teściowa sama była u mojej mamy było to dośc dawno temu ale nic to nie pomogło moja mama ma bardzo trudny charakter uważa że ja powinnam ją przeprosic ale ja nie mam za co jej przepraszac i że powinnam stanąc po jej stronie od kiedy jest po rozwodzie z tatą ja jestem bezstronna ale z tata utrzymuje kontakty

Gość izolda29
teściową mam super i nie doceniam tego czasami ją ranie niewiem z czego to wynika jestem opryskliwa i nadąsana przy niej ,a ona na to nie zasługuje

Gość izolda29
zdaje sobie sprawe że z moją mamą odzyskac kontakt będzie ciężko trzeba ją poznac aby to zrozumiec , a jednak o niej myślę jakie to jest pokręcone mało czasu mi poświęcała , zapatrzona w ojca, a ja jednak wciąż myślę o niej..........