Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekja

zauroczenie, miłość

Polecane posty

Gość rekja

Zauroczyła mnie młoda dziewczyna. Ciągle o niej myślę. Mam adres jej skrzynki, oczywiście od właścicielki konta, ale nie dostaję odpowiedzi na listy, w których wspomniałem o mojej dużej sympatii i uczuciu do jej osoby, bez żadnych intymnych propozycji, oczywiście. Cisza z jej strony boli mnie. Czy jestem zakochany? Teraz najważniejsze ja mam skończone 50 lat, Ona 19-20. Mam żonę i 22-letniego syna. Napiszcie proszę miłe panie kilka słów, chciałbym zrozumieć, co myśli tak młoda dziewczyna o tak zachowującym się facecie. Pozdrawiam

Gość Samanthe
może masz zły adres? ;) może jest w nim jakaś literówka, albo drobna niezgodność?

Gość Wstydz sie.Jak zachowalbys sie
jako 20-latek na propozycje 50-latki.

Gość arielll
Jeśli nie odpisuje to albo jest zakłopotana całą sytuacją albo nie chce tej relacji. A ona wie, że masz rodzinę ?

Gość weź się zajmik
chłopie zajmij kobietami w swoim wieku, a nie dziewczyną, która mogłaby być twoją córką. amen.

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Odpuść sobie ona cię wykorzysta ,porzuci i zniszcy nie warto wiem coś o tym

Ja napiszę tak: moda w światku artystycznym na takie związki jest nawet zrozumiała lecz w innym wypadku staje się śmieszna. Różnica pokoleń nie wpłynie pozytywnie na wspólne życie w takim związku i dobrze, że dziewczyna nie chce w tym uczestniczyć.

Gość pani ogrowa
jestem trochę starsza od niej i gdybym dostała taką wiadomosc po pierwsze bym się wystraszyła, że to jakiś zboczeniec pisze :P ale chyba bym odp ze dzięki za wiadomość,ale nic z tego. PS. poza tym ona może wiedzieć ze masz syna w jej wieku no a ona może być w związku :)

Gość rekja
Dziękuję za odpowiedzi. Smutne. Wszystko już za mną. Ona jest taka piękna, świeża i cudnie się uśmiecha. Myśląc o niej aż mnie ściska w dołku.

Gość pani ogrowa
nie rań żony:( Z nią łączy Cię o wiele więcej niż z tą młodą dziewczyną