Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaalamanaaa wer

co to znaczy??

Polecane posty

Gość zaaalamanaaa wer

spotykam sie z nim od 4 miesiecy. na razie jest to bliska znajomosc, nie zwiazek. no ale umiescil nasze wspolne zdjecie na nk z dopiskiem ze rozwija sie cos niesamowitego. 3 dni temu zajrzalam tam i skasowal to zdjecie. opowiadal mi tez ze byl na imprezei 3 dni temu i jakas laska go podrywala ale licze sie tylko ja. w takim razie czemu skasowal zdjecie??? :(

Gość zaaalamanaaa wer
uppppp :(

Gość pani ogrowa
jesli się rozwija coś pięknego, to spytaj go czemu usunął zdjęcie (że np. ostatnio zajrzałas do jego galerii i zobaczyłaś to)

Gość zaaalamanaaa wer
no wlasnie on nie wie ze ja mam konto na nk wiec nie wie ze w ogole tam zagladam. mam fikcyjne :( ale czemu usunal? czyli chce zasugerowac moze tej Pani ze jednak jest wolny? :(

Chce zasugerowac ze nie powinnien umieszczac Twojego wizerunku w sieci bez Twojej zgody, jeszcze z takim komentarzem i bardzo dobrze, ze usunal. Szukasz dziury w calym.

Gość zaaalamanaaa wer
nie wiem. to zdjecie mial od dawna tam a teraz pokasowal je. wlasnie teraz jak byl na tej imprezie :(

Gość pani ogrowa
aaa, rozumiem, to zmienia sytuację. Więc teraz albo możesz założyć swoje konto i zaprosić też jgo do znajomych albo po prostu nic nie robić i czekać na rozwój wydarzeń. Często się spotykacie? jesli tak, to spoko:) jedna poznana dziewczyna nie zrobi różnicy, jesli jest zakochany w Tobie

skasował ponieważ laska którą poznał też ma internet, i podał jej swe netowe namiary. A ponieważ sugerował jej że nie jest z nikim związany kasując twe zdjęcia pragnie uniknąć kłopotliwych tłumaczeń iż jednak ktoś istnieje w jego życiu. Cóż, być może jesteś jego dziewczyną lecz być może on nie chce się zamykać na inne możliwości w innych ramionach... To najgorsza możliwość lecz wciąż gdybanie.

Gość zaaalamanaaa wer
Mellygion - no wlasnie mysle ze to moze byc wlasnie ta wersja. i co teraz zrobic? on nie wie ze mu zagladalam na nk ale teraz wzbudzil tym moja podejrzliwosc ze fajtycznie nie zamyka sie na inne znajomosci i sugeruje ze jest wolny :(

Gość zaaalamanaaa wer
pani ogrowa nie wiem czy jest zakochany we mnie. spotykamy sie i mowi ze mu zalezy. no ale teraz taki ruch i sama nie wiem. to malo pewny siebie facet jest wiec moze spodobalo mu sie to ze nagle inne kobiety zwracaja na niego uwage??

Gość pani ogrowa
Możliwe jest też tak jak pisała moja przedmówczyni. Że on chce pokazać tamtej że jest wony. Skoro mówi Ci, że jesteś ważna dla niego, to przy kolejnym takim wyznaniu może warto doprowadzić do stworzenia związku ?:)

Gość pani ogrowa
PS. czy on wie, że on tez jest ważny dla Ciebie?

Gość zaaalamanaaa wer
oczywiscie ze wie. i mysle ze zwiazek juz poniekad sam sie stworzyl bo spotykajac sie trzymamy za rece, calujemy przytulamy ale teraz taka sytuacja i nie wiem co zrobic. nie chce byc tez kolem zapasowym dla niego ktorego wyrzuci jak pojawi sie lepsza, a sugeruje to tym usuwaniem zdjec i pokazywaniem ze jest wolny :( przykro mi :(

Gość pani ogrowa
całujecie się i przytulacie..to tworzycie związek:) Tylko czy to zostało powiedziane, że jesteście zwiazkiem? Czy każde milczy na ten temat? :) jeśli to drugie, to przy kolejnym spotkaniu może daj mu znać, że traktujesz go jak swojego chłopaka. Albo np jak pójdziecie na imprezę gdzieś, to powiedz coś w stylu "Anka zaprosiła mnie na imprezę, więc idziemy:D bo powiedziała, żeby wziąć swoje drugie połówki" :)

Gość zaaalamanaaa wer
no juz o tym rozmawialismy i tworzymy pare tylko to jeszcze jest na zasadzie niesmialosci. a on teraz takie cos zrobil 😠

Gość bomba ze hej!
Przespał się z tamtą i ciebie ma gdzieś, bo nie dałaś mu doopy.

Gość pani ogrowa
jak tworzycie parę, to więcej zaufania potrzeba:)