Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martiniii

jak być bardziej pewną siebie??

Polecane posty

Gość her komendante
dobrze sobie wypić

Jestem wysoką ciemną blondynką, faceci się mną interesują.. myślę,że ubieram się ok, staram się nadążać za trendami.. dodam też ze mam chłopaka od 2 lat..ale jakoś ostatnio spadła mi samoocena.. ;( co zrobić?

najwazniejsze to akceptować siebie, bo tylko wtedy mozesz być wpełni pewna siebie, ludzie którzy maja kompleksy nie sa pewni siebie, zazwyczaj sa niesmiali i zamknieci w sobie. Skoro jesteś w związku, twój facet nie daje Ci odczuć że jesteś wyjątkową kobietą?

daje, mówi że jestem piękna, śliczna.. ale nie tak często jak bym chciała..może już wymyślam.. ale zle się z tym czuje.. nie mam jakis kompleksów, wszystko mi się we mnie podoba..

Gość rollex
wymyślasz jak stara baba

Gość akbyr8444
Moja droga, jakbyś nie miała kompleksów to byś nie zakładała takiego tematu:) Więc bez sciemy!!!!!!! Mów szczerze o co chodzi, ale spadaj, nie mam czasu dla pozerek.

Gość Samanthe
zadbaj o siebie! masz jakieś zalety? - wyeksponuj je. ja moją pewność siebie opieram głównie na tym, że zawsze twardo dąże do celu i go osiągam w miarę możliwości. odpicuj sie, żeby wyglądać jak milion dolarów i sama sobie pochlebiaj - nie ma nic lepszego niż komplementy od osoby, którą kocha się najbardziej :D ja lubię chodzić w obcislych ubraniach podkreślających moje wcięcie w talii, płaski brzuszek i dość spore piersi oraz okrągłą pupe. do tego szpilki 12cm i czuje się mega kobieco. mam długie, ciemne włosy, lubię ubierać się na czarno(kolor kojarzy mi się z profesjonalizmem) i czuję się w tym zestawie pewnie, kobieco, seksownie i świetnie. podstawą pewności siebie jest świadomość własnych zalet. w sumie, występuje wtedy, gdy masz faceta i nie jesteś od niego uzależniona w żaden sposób(emocjonalnie, finansowo) i możesz od niego odejść w każdym momencie z przekonaniem, że to on straci na rozstaniu, a nie Ty!

no ja bym chciala nosicszpilki ale mam 175 wzrostu i w szpiltach wygladamjak tyczka ;/ dzięki za komentarze.. chyba faktyczniejestem od niego troche uzalezniona emocjonalnie

Gość rollex
macie długie nogi tylko czy zgrabne?

Gość rollex
bo to pokazywać bo sezon się zaczął

Gość rollex
czyli potem celibat i dres?

Gość rollex
pewnie że się noś póki możesz piękne kobiety zawsze sprawiają dobre samopoczucie :)

Gość Samanthe
musisz sobie silnie wmówić, że jesteś taka super, że każdy facet może mu Ciebie zazdrościć i wielu o Tobie marzy i śni. :D jakoś dobrze zorganizuj i urządź swoją przestrzeń wokół siebie, zrób porządek w szafie, kup sobie jakąś super sexy bielizne(nikt poza Tobą nie musi jej widzieć, a i tak dodaje to pewności siebie). kup jakiś kwiatek, o który możesz dbać, albo zwierzątko(króliczki są mega słodkie! ja mam koty i lubie sie nimi opiekować) mnie wydawało się, że jestem uzalezniona emocjonalnie od faceta, ale uświadomiłam sobie, że bez niego przecież mój świat nie traci swojej wartości. czasem trzeba zamknąć jeden etap i przeskoczyć poziom wyżej. czasem zamknięcie etapu to zerwanie związku, który nie jest partnerski, tylko.. niedojrzaly. a kolejny etap można zacząć od zainwestowania w siebie, zaplanowania sobie najbliższej przyszłości. chce dawać facetowi maximum wolności, żeby nie czuł się przeze mnie przytłoczony, czy coś, ale nie oczekuje, że on będzie mi dawał taką wolność - ja tego nie potrzebuje. po pierwsze nie potrzebuję przyzwolenia. :D pokaż facetowi, że Ty rządzisz i koniec. ;)

Gość iznkkkk
A moze jak już nic naprawde nie pomaga, warto skorzystać chociazby z takich szkoleń ? http://www.knowbox.pl/ Wiadomo ze nie zawsze wszystki przychodzi tak prosto...