Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obronca samotnych matek

odpierd...e sie od samotnych matek

Polecane posty

Macie cos z glowami i zero ale to zero pojecia o zyciu!! Kocham ja nad zycie i tak samo kocham jej dziecko, to wspanialy chlopiec i jestem dumny z tego ze pomoge jej w wychowaniu tego chlopca. Swietnie sie dogadujemy, bardzo szanujemy i jestesmy najlepszymi kumplami, ale co wy mozecie wiedziec.Na odleglosc czuc ze to patologia i bezmozgi pisza!

Gość hihihihi!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosciu ale masz nasrane we lbie. I pomyslec ze bedzie juz tylko gorzej i ktoregos pieknego dnia sie obudzisz.

Gość zapach pomarańczy...
'obrońca samotnych matek' Nie warto pisać tu na kafeterii o wartościowych kobietach, które mają honor i godność. Nie warto też pisać o uczciwych honorowych mężczyznach. Tylko się zdenerwujesz wypowiedziami niektórych osób. Pozdrawiam :)

Oj taaaak tylko sie zapultasz... To ci zostalo chlopie.

Zapach pomaranczy, a ja wlasnie uwazam, ze warto:) Moze draznia mnie wypowiedzi niektorych tutaj, ale z checi bede stal w obronie samotnych matek.Kocham moja kobietke i dla niej to robie, bo wiem jak sie denerwuje kiedy slyszy albo czyta wypowiedzi tutaj takich bezmozgowcow!

Gość Samotna M...
zeby bylo jasne to nie szukam i nigdy nie szukalam nadzianego frajera.Moze to dziwnie zabrzmi,ale nie czulabym sie dobrze z kims kto duzo zarabia.Zawsze w domu byla bieda i przyzwyczailam sie ze nie mozna miec wszystkiego.Nie wyobrazam sobie zebym miala od faceta brac kase na ciuchy itp,a co dopiero zeby brac jego pieniadze na moje dziecko.Tylko kobiety bez honoru wyciagaja lapska po czyjes $.MOPSy sa od tego zeby pomagac,wiec nie widze powodu zeby takiej pomocy nie przyjac.Tatusia dla dziecka i sponsora nie szukam,bo widze jacy pozal sie boze palanty chodza po swiecie.Jakos mnie do zwiazkow nie ciagnie,ani nie szukam bolca bo po co.Mam od tego wibrator,wiec dziwka nie jestem.

Gość Ty golodupcu do obronca Samotn
Ty huju pewnie bedziesz molestowal tego biednego chlopca zboczencu, huj to kogo obchodzi ze ja kochasz ,a od tego chlopca sie odpierdol ,pamietaj jak mu cos kiedys zrobisz to cie kutasie znajde i zarzne jak swinie bydlaku

Ty golodupcu do obronca Samotn Ty ch*ju pewnie bedziesz molestowal tego biednego chlopca zboczencu, ch*j to kogo obchodzi ze ja kochasz ,a od tego chlopca sie odpie**ol ,pamietaj jak mu cos kiedys zrobisz to cie kutasie znajde i zarzne jak swinie bydlaku Zebym ja ciebie czasem nie znalazl!! Poszukaj adres dobrego psychiatry!!

Gość Ty golodupcu do obronca Samotn
Tak mowi 60% ludzi co molestuje dzieci dokladnie jak ty. pamietaj Bydlaku jak tego chlopca zniszczysz to spotka to ciebie skurwielu jeden ,niedotykaj go nawet Zboczencu sexsualny, czytalem duzo o wypowiedziach Takich Bydlakow jak ty! przegoncie go

Gość Samotna M...
Az nie chce sie wierzyc ze te samotne matki obrazane sa przez pseudo studenciakow.Uwazaja sie za madrych a nawet male dziecko pojeloby pewne rzeczy ktorych wy nie potraficie.Jak grochem o sciane.Dali w lape komu trzeba zeby miec papierek a teraz tu na kafe bedzie taki jeden z drugim obrazal. Bo dla nich to trudne pojac jak kobieta uprawia sex z chlopakiem,narzeczonym,mezem...bo kocha.Fajnie se podupczyc.A gdyby byla jakas wpadka to niech tylko by taka kobita sprobowala sie upomniec o jalmuzne dla dziecka,to wtedy dziwka i puszczalska.Bo jakim prawem biednego tatusia obarczac tak wielkim obowiazkiem?Przeciez faceci sa po to zeby plodzic,a kobiety zeby im dawac a potem kombinowac czy starczy na pasztet z biedronki za 0.70 gr na kilka dni.

Jak suka nie da-pies nie wezmie. Proste...:P

Gość giaana
Od razu widac, ze wiekszosc wypowiadajacych sie tu kobiet to zmije. Jad sie leje strumieniami... Do obroncy i jego kobiety - zycze Wesolych Swiat w rodzinnym gronie:)

Sam kiedys bede mial dziecko albo dzieci ze swoja partnerka, nie wyobrazam sobie zwalic caly obowiazek na ramiona kobiety, jestem od tego zeby zapewnic im bezpieczenstwo, wsparcie i milosc.Ale co takie gnojki jak wy wiedza, zatraciliscie poczucie ludzkosci, czlowieczenstwa. Jesli zaczynamy wspolzycie z kobieta kazdy facet powinien sie z tym liczyc ze z tego moze powstac maly niewinny i bezbronny czlowiek.Problem w tym ze w tych czasach faceci to pizdy, a nie faceci, umywaja raczki od obowiazkow. Moj Ojciec splodzil nas szescioro, wspieral i nadal wspiera moja matke, tyral zeby utrzymac rodzine, kiedy Matka zajmowala sie dziecmi. Tylko, ze takie gnojki pojecia zielonego o zyciu nie maja, dokladnie jak napisalas Samotna M, studenciki wielkie, dostana kawalek papierku i mysla ze to wielkie osiagniecie w ich zyciu!

Gość nowa temata
Nie ma co zwracac na nich uwagi - dzieci nie dorośli dyskutanci

Gość mamasama
Jestem przerazona wypowiedziami tych, którzy potepiają samotne matki. Sama jestem po rozwodzie a przyczyną było niesprostanie obowiązkom męża i nagle kiedy pojawiły się dzieci poczuł , że to nie dla niego. Nie czuję się gorsza i jak wrzut na d...Radzę sobie i jestesmy szczęśliwe. Ci mężczyżni, którzy obrzucają błotem samotne matki dobrego świadectwa o sobie nie wystawiacie- podejrzewam, że zadnej kobiecie nie dacie szczęścia skoro macie takie nastawienie do życia i to przez takich jak wy stajemy sie samotnymi. Przecież żaden odpowiedzialny mężczyzna nie da powodu do rozstania.

Gość hahahahah
zaden odpowiedzialny mezczyzna nie da powodu do rozstania? Co to w ogole za brednie? Tylko baba mogla napisac cos tak durnego. Moze 1 kobieta na 20 jest warta tego zeby w ogole sie nia interesowac, reszta to jakas porazka i jak to mowia- kobiety potrafia symulowac orgazm a mezczyzni zwiazek :D

Gość a79ggaa
Do obroncy samotnych matek- Nie przejmuj sie tym glupim gadaniem co niektorych tutaj,to zwykli NIEUDACZNICY ZYCIOWI.... Najzwyczajniej Ci zazdroszcza,ze prawdziwie kogos kochasz! Ze jestes SZCZESLIWY z kobieta ,ktora ma juz dziecko i ze potrafisz je kochac mimo ze nie jest Twoje! Oni pewnie nie potrafia kochac wlasnych! A ich zony-jesli w ogole je maja,to kobiety niezaradne zyciowo,tzw.niezdary,co to same,bez pomocy faceta,przepadlby od razu... Pisza te wszystkie bzdury,zeby odreagowac,poprostu.... ;)

Gość a79ggaa
A tak na marginesie-tez sama wychowuje corke:) Pochodze z biednej rodziny. Raz tylko poszlam do opieki spolecznej-poprosic,zeby dali mojemu dziecku obiady w szkole za darmo...-niestety moj dochod byl o 2 zl za wysoki,wiec nie nalezalo nam sie... Nalezy sie jednak tym wszystkim pijakom-FACETOM-OJCOM gromadki dzieci,co to zony wyczasly z domu na zbity pysk,bo za robote sie nie wezma,tylko chleja....;) ,co to od 6 rano stoja pod sklepem i pija jabole... Im sie nalezy -mieszkanie,wegiel,oplaty...no bo przeciez nie pracuja.... Zalosne to jest! I wy smiecie tu wypisywac,ze samotne matki sa nic nie warte? To Wy jestescie nic nie warci!