Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdsafsdfdsf

Czy Któraś z dziewczyn ma ochote na takiego peniska?

Polecane posty

Gość dsfdsafsdfdsf
Opowiem Wam coś o sobie...... ..no wiec.. Przyszedłem z tatą na silownie "Hardy Zwieracz" zeby trochę pocwiczyć i nie wygladac jak ostatnia mameja Poszedlem na rowerek wyrobic mięsnie ud und posladkowe zeby tate mial wieksze tarcie i lepsze doznania podczas analu ze mna Tate poszedl do kumpli pogadac i jak zwykle poprzechwalac sie ile to on nie wyciska Pedałuje sobie i pedałuje i widze jak tate troche pajacuje i pokazuje swoje wątpliwe mięsnie i pręży sie przed kolegami-gejami. Nagle widze wstaje jakis dobrze zbudowany mięsniak. Podchodzi do ojca i zaczyna cos mowic Uslyszalem tylko jakies obelgi i zobaczyłem wscieklosc ojca Chwile sie klocili ale widzialem ze wyraznie tamten typ ostro punktował mojego ojca Po chwili tate pokazał na mnie palcem, śmiejac sie dumnie i pokazujac na gesty co ze mna robi wieczorem Typ z mina angielskiego dzentelmena, zaczal isc w moim kierunku. Podszedl do mnie, zlapal mnie za tylek i wsadzil mi jezyk do buzi Bylem troche skołowany ale niesamowicie mi sie to spodobalo Odwzajemnilem pocalunek i zlapalem go za krocze Lekko pomiętoliłem i wyczułem ze w tych spodenkach kryje sie niemała armatka Tate oszalal jak to zobaczył . Zaczal mnie wyzywac od kuurew i sprzedawczyków, a ja usmiechnałem sie tylko zawadiacko i zaproponowalem mojemu nowemu koledze lodzika w szatni Krzyknalem tez do ojca, ze ma małą kuske i nawet krew mi juz nie leci z odbytu po naszych krotkich sesjach analnych Moj nowy kolega zasmial sie gromko, zarzucil recznik na lecy i mrugnął do mnie sugerując, ażebym udał sie z nim do szatni Co tu dużo mowic...mam nowego chłopaka leszcze

Gość FUUUUUUUUUUUUUUUU
zazar sie zrzygam....

Gość 16dziewczynaaa
Ja ;)

Naczelny:) jutro jadę na gotowe;)... wesołych świąt.....;)

Gość Sir Wyiebany
Synu... Kiedy ja byłem w Wietnamie, to w rugby niewypałem graliśmy. Tam urwało mi jaja, które poleciały z takim impetem że 2 żółtkom headshoty puściłem i dostałem order. To jest dopiero coś!

Gość zdesperowana.housewife
te zboczone laski na wszystko poleca to sie nieprzejmuj

Gość Mniam penisek
Śliczniutki ten twój kutasek. W sam raz do buzi :*

Gość dsfdsafsdfdsf
tylko faceci

Gość Sir Wyiebany
Aport Dorcia! Zanim go jakiś facet zajmie! Chroń rodzaj ludzki!