Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnoMiJest

Czemu on to robi?

Polecane posty

Gość pani ogrowa
"Może on zacznie.." dziewczyno...brak mi słów :P On Cię prowokuje opisem... no napisz. Czy coś stracisz jak napiszesz? A jak nie napiszesz możesz dużo stracić...jego:(

Gość jgnrehg
Sorry - ile Ty amsz kurde lat? Bpoisz sie napisać do własnego faceta? Prosze, patologia.

Gość jgnrehg
Ot, co! W wielki Piątek nie ma szkoły.

powinnaś mu odpisać. Jeśli go kochasz to nie powinnaś zachowywać się jak dziecko, tylko po prostu miec odwagę się spotkać i pogadać. jeśli macie być ze sobą i umieć iść przez życie razem, to taka pierdoła nie powinna stanowić dla was przeszkody. Jeśli zaś nie potraficie sobie z nia poradzić, to nadal jesteście za młodzi na związek.

Gość SmutnoMiJest
Odezwał się.. Napisał, że przeprasza, że nie chce rozstania.. Że jest mu źle.. Ehh ja go kocham.. Ale on już wiele razy obiecywał mi zmianę zachowania, a co jakiś czas niektóre historie się powtarzają.. Nie lubię tego :( Ja mam 17 lat a on 18

Gość debilkaaaa z ciebieeee
no ja nie moge hahahahhahahahhhaha

Gość jgnrehg
hahaha i to o takie zachowania chodzi? ze ma sie zmieniC? wiesz co, chcesz to go rzucvaj, ale uwierz, ze kiedyś bedą większe problemy. I kązdy Ci tu radzi a Ty i tak swoje... Na chuj w ogole o rade pytasz jak masz to w dupie?

Gość pani ogrowa
a Ty jego przeprosiłaś?

???? ludzie, ocipieliście?? przecież to wyssana z palca historia, jak mogła być dziś w szkole, jak dziś mają wszyscy wolne od szkoły??? po co odpisujecie i dajecie jej pożywkę kretynce?

Gość SmutnoMiJest
Nie mieszkam w Polsce i dzisiaj miałam ostatni dzień szkoły. A teraz 2 tygodnie wakacji. Tu jest inaczej.

Gość jgnrehg
sranie w banie

hahahahahahahaha padłam..... w jakim to kraju jesteś, jeśli można wiedzieć? :classic_cool: krzyknęłaś "nie dotykaj" po polsku, a kolega zrozumiał co to znaczy... czyżby tam mówili w naszym pięknym języku ??

Gość SmutnoMiJest
Jestem w Belgii. I nie krzyknęłam po Polsku. Tu mówi się po francuski i flamandzku. Krzyknęłam : touche pas! Czyli nie dotykaj. Ale tu chyba nie będę pisać po francusku na polskim forum. a tak na marginesie to tu pełno polaków jest.

Kurcze, ciekawa jestem ile masz lat. Ja takie problemy mialam jak mialam 16-17 lat. Dorośli po prostu ze soba rozmawiaja! Chłopak też widać niedojrzały skoro takie fochy strzela. Przez to związki nastolatków rozpadają się bardzo szybko. Nauczcie sie rozmawiać!

Gość SmutnoMiJest
napisałam, że mam 17 a on 18..

Gość SmutnoMiJest
oczywiście, że Polakiem. jakoś mnie nie ciągnie do tych innych narodowości.

oj dziecko, wiesz co, z tą Belgi to akurat jak kul w płot walnęłaś... bo widzisz, tam jest takie miasto jak Bruksela, i tam takie rzeczy się dzieją dot. Unii Europejskiej i w ogóle... no i dlatego jest oficjalny kalendarz dni wolnych w Brukseli na stronie Unii.... zgadnij co? Wielki Piątek jest wolny więc spadaj 🖐️

Gość SmutnoMiJest
oj to się chyba nie znasz. nie miałabym po co wymyślać takich rzeczy. W brukseli w lycees czyli średnich szkolach dzisiaj idzie się do szkoły. nie mieszkasz tu to nie wiesz.

Gość pani ogrowa
pogodziliście się?:)

Gość SmutnoMiJest
tak rozmawiamy na GG. jest coraz lepiej. postanawiamy już o takie głupoty się nie kłócić. on miał ciężki dzień i dlatego tak się czepnął o tego kolegę, bo wszystkiego mu sie nazbierało aż w końcu wybuchnął. Ale mówi, że więcej tak nie będzie i że mnie kocha i nie chce stracic :)

Gość SmutnoMiJest
dlaczego ja jestem winna? czy to ja sie obrazilam o kolege i przestalam sie odzywac?

rozmawiając ze swoim facetem krzyknełaś do słuchawki nie dotykaj mnie i jeszcze wdałaś się w konwersację pomysl jak on się poczuł! ile Ty masz lat