Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moby

walka z depresja-ktos ja wygral?

Polecane posty

Gość klasia
ja wygrałam z początkami depresji sama...bo uratowała mnie wiara w marzenia ...że może być inaczej, lepiej...że kiegyś mogę być szczęśliwa...że marzenia się spełniają:)

Gość pale fajkę w Monte Carlo
klasia ma racje musisz przestac przejmowac sie i uzalac sie nad sobą nie wiem czym spowodowana jest depresja musisz znalesc motywacje ALE DLA SIEBIE nie wiem zacznij uczyc sie japonskiego, zapisz sie na kurs tango, kuo sobie psa jesli masz piniadze wyjedz z miejsca w którym teraz przebywasz nacisnij RESET po jakims czasie przemysl to na spokojnie powinno pomóc te farmakologiczne prochy to chemia

Gość klasia
znajdz sobie marzenie ale musi być prawdziwe i najpiękniejsze, motywujące do działania i przyjmij je za swój cel (ja tak zrobiłam)nie rób tego dla kogoś tylko dla siebie , akiedy będziesz mieć zamiar się poddać pomyśl że chcesz sprawdzić czy uda Ci się je (to marzenie) zrealizować :)

Gość Organizacja Zdrowia - WHO
"WHO" czyli Światowa Organizacja Zdrowia uznała Zioła Tybetańskie (Tibetan Herbs) jako nieliczną skuteczną i bardzo zdrową metodę zwalczania depresji oraz pełnoprawny lek naturalny antydepresyjny. ZIOŁA TYBETAŃSKIE posiadają Atesty i certyfikaty medyczne. Można je kupić w atestowanym sklepie bezpośredniego importera pod adresem: www.ziolatybetanskie.com