Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wulgarna?

ale mnie wkurwiaja tematu typu jestem w ciazy?...

Polecane posty

nie wiecie co tojest antykoncepcja?! pieprzycie sie jak kroliki zamiast wziasc sie za nauke a pozniej nie wiecie co macie zrobic :O

Gość lola8888
to nie czytaj :P:P:P:P:P

Gość lola8888
na ogolna dyskusje idz tam nie ma albo swoj topik zaluz

Gość nie taka młoda
jak w temacie

Gość sadasdasas
a ja polecam słownik i wyraz wziąć....

Gość lola8888
wiem wiem załóż

Gość justek80
wulgarna - to nie zawsze jest tak, że temat typu jestem w ciązy? poruszają bzykające się jak króliki nastolatki :))) jakis czas temu sama zadawałam na forum takie pytanie ( mam 30 lat i nie bzykam sie jak króliK) ponieważ moje objawy był zbyt odbiegające od norm, a test wskazywał jej brak, aczkolwiek szukałam podpowiedzi kogos kto może miał podobnie ( i tak tez było - byłam w ciązy- pisze byłam, bo właśnie wczoraj dowiedziałm się o poronieniu zatrzymanym- dziasiaj juz nie jestem :(( ) Dziewczyny na forum pomogły mi i chyba nie ma nic w tym złego, że wspomożesz radą jakąś sfrustrowaną nastolatkę dla której ciąża to koniec świata. :)))

Gość justek80
:)) niestety ja tez je czytam i bawi mnie częściowa "dorosłość" młodocianych dziewczyn, ale cóż za parę lat one tez będą się wkurzać podobnymi tematami, a sama pamietam jak spóźniał mi sie okres 3 dni, a ja juz widziałam ( oczywiście tylko oczami wyobraźni) poszerzającą sie talię i rosnący brzuch :) :) :) ale byłam głupiutka :)