Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzennasenna

Cycki urosły mi o prawie 2 rozmiary

Polecane posty

Gość marzennasenna

Myślałam, że to już nigdy nie nastąpi i zawsze będę deseczką a tu proszę. Po 10000 prób jakiś chińskich masaży, kremów, bananów wreszcie znalazłam coś co naprawdę działa. Kupiłam krem BustBooster pierwszy raz 2 miesiące temu, uzywalam codziennie wmasowując bardzo dokładnie. cycki juz po paru dniach zrobily się jędrne i sprężyste, po miesiącu zuzylam pierwsza tubke i uroslu o 3cm obwodu. Kupiłam jeszcze raz i tym razem mi strzeliły o 5cm obwodu. Dziewczyny, GORĄCO POLECAM już nie nosze żadnych niewygodnych zgniatających push-upów tylko wygodne staniczki i moje piersi same z siebie sa sterczące i okrągłe, naprawdę warto wydać te 90 zł by cieszyc sie pieknymi piersiami i brakiem kompeksów ;) daje linka do sklepu gdzie kupilam http://www.intymnosc.pl/aff/luth/powiekszanie-piersi/bust-booster-zel-100ml

Gość dcvdesxdf
Witam i przepraszam, ze pisze w temacie "Cycki urosły mi o prawie 2 rozmiary", mam nadzieje, iz poswiecisz chwilke czasu na przeczytanie mojego postu. Moja zona Dupinka poronila dziecko. Jest w strasznym stanie. Dupinka potrzebuje pomocy, a ty mozesz jej wlasnie pomoc! Wystarczy, ze wyslesz sms pod numer 7176 dowolne haslo, a Dupinka otrzyma fachowa pomoc od opieki medycznej. Dupinka bardzo lubi ciasto i chcialaby je zjesc. Dziekuje i pozdrawiam

Gość samiec i prostak...
pozostaje mieć nadzieję, że z powodu tej reklamy innym (tym dla których rozmiar jest ważny) nie urośnie "głupota". Ale znając życie, przeważnie rośnie... I to bardzo ;)

Gość Triumph
hahahaha akwizytorom dziękujemy :P Halimce też ;)

Gość Triumph
"Halimka bardzo lubi ciasto i chcialaby je zjesc" a najlepsze kasztany są na placu Pigalle :classic_cool:

Tak na lato by moze klate podbudować.. Ćwiczyć sie nie chce to moze krem pomoze. Tylko boje sie żebym mleka nie dostał :-o