Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieinterereborikitiki

dzisiaj każdemu dop*****

Polecane posty

jak mnie wku** ludzka zazdrosc! boze, te wszystkie tepe laski, pieprzone bramówy! po zawodowce albo i bez, z dwojka dzieci na karku majace po 16-17 lat, albo te niby wielce ulozone tez z dzieciakiem, udajace wielkie szczesliwe w roli matki, pokazujace na sile na nk jakie to one sa super szczesliwe,wstawiajac 6354262 zdjecie ze slubu, czy malucha. tak jasne, sa mega zadowolone, ze musza zmieniac obsraego pampersa, podczas gdy ja uzywam mlodosci niekoniecznie szlajajac sie na dyskotekach, tak maja zajebiscie bo zastanawiaja sie czy mleko juz jest cieple aczkolwiek niegorace podczas gdy ja ogladam sobie na wyje** film, czytam ksiazke, tak maja super jak kolejnej nocy kłada sie spac kolo ich mezow z przymusu, bo wpadly i zeniaczka na szybko podczas gdy ja poznaje kolejnych i starannie wybieram z kim chce spedzic moj wolny czas, moze tlyko 1% z nich jest naparwde szczesliwa reszta tak lze ze az mi niedobrze od tych ich zachwytow ohów i ahów.i ta ich cholerna zazdrosc, wrrrrrrrrrrr

Gość gruba jowita
po czesci sie zgadzam

Gość wyżyłes się?

A na ki chuj sie nimi wogole przejmujesz nie szkoda ci czasu ? Ich zycie.

jestem kobieta nie, nie wyzyłam sie ;]

Gość żona lorda
zgadzam się. Ale i tak będzie mnóstwo postów że jesteś niedowartościowana itp., bo przecież takich o których piszesz jest pełno na tym forum...

bynajmniej to o czym napisalam nie stanowi dla mnie powodow do radosci i poczucia dowartosciowania... dla mnie radosci i spelnieniem jest cos czego chce a nie cos co przyszlo i jest na siłe taka prawda...

wiem, ze jest pelno, ale przeciez tutaj sa anonimowi,moga sie przyznac,ze jest jak jest;] bo jak patrze na ta udawana radosc ze strony np znajomych to az mnie skreca ta ich dobra mina do zlej gry

Gość własnie zastanawiam się
czy one nie mają co robić że tak czesto dadaja te zdjęcia?? Nie mają żadnego zajęcia oprócz focenia?? Cóż, w takich związkach trudno o ciekawe życie :D

po tym jakie kto dodaje zdjecia na nk widac ze jest tepy,chociaz samo w sobie nie jest to wyznacznikiem inteligencji heh ale jak widze 25432 zdjecie w tej samej pozycji albo obrobione w jakis kolorowych ramkach z serduszkami misiami i kwiatuszkami powklejanymi to noz mi sie w kieszeni otwiera. albo te zdjecia dzieci Uje**** jakimis kaszkami, budyniami w tl burdeel w pokoju i wogole, chyba nie maja wyczuia,ze niektore rzeczy nie sa ewidentnie na pokaz i takie zdjecia powinno sie zachowac tylko dla siebie jako wspomnienia

Gość zibiej konie
ty tępy padole po podstawówce !!!umyj dupsko ty karakanie jebany , wszsytkiego naj

Gość zsukkibiej konie
ty lepiej wez słownik ort.piszesz pod wieloma nickami ty kurwo parszywa :DD

Gość edward ockidf
:DD nad mną ?:DD hahahaha debilka

rany ale niektorzy maja poryty beret hahaha żenada :)

Boże tragedia idę się pochlastać o matko e zjadłam w słowie Ooooooo i to taki jeszcze ktoś taki zwrócił mi uwagę Ohhhhh nie ma już dla mnie życia :( dajcie nóż albo tasak skończę z sobą!!! Tylko żartuję ;) Innych słówek nie masz w swoim słowniku ??? tylko K*** ? To ubogi ten twój słownik :) a tak na marginesie od konwersacji z takimi kozaczkami jak ty psychika mnie boli ;]

Ale najlepsze to są serie zdjęć dzieci (tak ok. 100-150 zdjęć) w tej samej pozie z tej samej sesji, różniące się umiejscowieniem śliny w kącikach ust :D Ten portal to powinien się nazywać nasze dzieci a nie nasza klasa :/ Same takie szczęśliwe, wypospisywane z misiem pysiem i rodzinką, na pokaz, bo tak to wszyscy wiedzą że misio zdradza albo leje gdzie popadnie i za nic ;)