Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunda...

polska tv we Francji - jak??

Polecane posty

Gość kunegunda...

witam.mieszkam we Francji od niedawna. chcialabym ogladac polska telewizje.w szczegolnosci zalezy mi na tvn:) podobno tv na karte mozna ogladac za granica tylko wystarczy ja aktywowac w Polsce. sprawdzalam na ich stronie i podwyzszyli oplaty wiec sie nie oplaca:( a jak jest z innymi platrormami? czy mozna zamowic polsat cyfrow,cyfre plus lub n za granica???\ bardzo prosze o rade

Gość ukkiiiiiiiiiin,ka
moj brat mieszka we Francji i posiada polsat cyfrowy, normalnie mu dziala, ale kupil w Polsce i wtedy legalnie sie to oplaca przelewami i jest ok

Mozesz skorzystac z francuskich operatorow SFR; ORANGE; FREE - oni maja w swojej ofercie polskie programy - abonament 29,90 miesiecznie. W pakiecie masz tv; internet i telefon - wszystko bez limitu. Mozesz tez zrobic tak, jak Ci radza z Cyfra. Nie przejmuj sie zawistnymi wpisami, bo cokolwiek zrobisz, zawsze znjadzie sie jakis przemadrzalek i chamsko skomentuje. Wesolych Swiat

Mozesz zerknac na te strone http://www.informator.fr/ potem klikasz na ktoregos z operatow, zeby uzyskac wiecej informacji NOWE POLSKIE KANAŁY W SFR , FREE I ORANGE !!!iTVN (najlepsze programy prosto z Polski) nowy polski program TV dostępny w SFR (kanał 558, FREE (kanał 563) i ORANGE (kanał 283). Program TVN24 (kanał informacyjny) dostepny w SFR (kanał 558) i FREE (kanał 551) zycie jest zbyt powazna sprawa, by brac je na serio ;) Bez diety :P 26.03.2010 55,20 i az 159cm :O cel 52kg na St. Jamais ;) zycie jest zbyt powazna sprawa, by brac je na serio ;) Bez diety :P 26.03.2010 55,20 i az 159cm :O cel 52kg na St. Jamais ;)

Gość dfvsdvsd
zmow sobie neufboxa SFR 30 euro miesiecznie plus za 6,90 euro masz 7 czy 8 polskich kanalow tvp polonia, polonia infor, itvn, tv biznes tvn 24 tvp historia tvp kultura ect. ja je mam ;)