Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milionerka w snach

jak pomnozyc 70 tys?

Polecane posty

Gość milionerka w snach

Mam 70 tys.i chcialabym zainwestowac je w rozkrecenie jakiejs dzialalnosci. Gastronomia odpada...Slyszalam ze warto kupic maszyny do wydruku wielkoformatowego. Co radzicie w tej sytuacji?

Gość pośmigaj na stepperze kochana
jak sama nie wiesz co chcesz, to odłóż na dobrą lokatę, niech się pieniądze mnożą, a jak już będziesz wiedziała czego chcesz, to je spożytkujesz

Gość adfsaf
a znasz się na tym? dlaczego gastronomia odpada?

Gość adfsaf
na lokacie ledwo na inflację starczy. imo nie warto, lepiej pomyśleć :)

jesli sie nie znasz na druku wielkoformatowym, grafice komputerowej i marketingu to samo posiadanie maszyny ci nic nie da... poza tym musisz miec produkt ktory sprzedajesz. ja mam ploter tnacy i maszyne wielkoformatowa, ale mam tez firme ktora sie zajmuje tymi rzeczami

Gość adfsaf
chyba że ty chcesz te maszyny ze wschodu sprowadzać i sprzedawać u nas albo obracać używanym sprzętem. na tym się da zarobić, na pewno ;)

Gość milionerka w snach
Gastronomia odpada bo sie kompletnie na tym nie znam...Musialabym przeznaczyc wszystkie pieniadze w ludzi ktorzy by sie zajeli wszystkim bo ja bym nie wiedziala jak;p No chyba ze ktos mi podsunie naprawde dobry pomysl:) A jesli chodzi wydruk, to znam sie na obsludze plotera natomiast na programach graficznych znam sie na tyle ze potrafilabym zaprojektowac prosty baner. Czy agencje reklamowe beda chetne zeby nawiazac wspolprace z poczatkujaca drukarnia? i czy to sie oplaca?

nie beda bo juz w kazdym miescie w polsce jest taka konkurencja że każdy inny zrobi to za pół darmo, a ciebie nie będzie na to stać... jak już to możesz sprzedawać innym swój produkt, jak ja :P

Gość dzien lekarza 1 pażdziernikvb
jaki inny produkt innym? co komnkretnie

Gość milionerka w snach
To moze macie jakies pomysly? Wiem ze te 70 tys to nie duzo, ale moze cos jednak da sie z tym zrobic? Nie chcę ich wplacac na lokate, tylko chce zainwestowac to w jakas dzialalnosc... Znam sie troche na marketingu a skonczylam filologie angielska.Szkola jezykowa jednak odpada bo u mnie w miescie jest chyba wiecej tych szkol niz ludzi:/ pomocy!

Gość dfghujikop[
a gdzie sie zaopatrywać? jest jakaś hurtownia, moż sprzedawać bezpośrednio klientom i na tym zarabiać, jakąs wtyka do taniej hurtowni

Gość milionerka w snach
nie mogę wziac kredytu bo nie pracuje(studiuje zaocznie). I co? to juz koniec pomyslow? :( ehh...

Gość samiec i prostak...
No niestety nie wiem :( Ale gdy ty się dowiesz, to przypomnij sobie o mnie :)

Gość milionerka w snach
a moze ma ktos drugie 70tys? za 140 moglismysmy razem cos konkretniejszego wymyslic:)

Gość milionerka w snach
z Torunia

Gość milionerka w snach
z gory mowie ze w pieczenie piernikow nie zamierzam inwestowac:P

Gość nieinterereborikitiki
daj mi! ja doskonale wiem co z tym zrobic :)

Gość milionerka w snach
wiedzialam ze predzej czy pozniej taka rada padnie. Otóz niestety, ale odrzucam taka opcje:P

Z mnożeniem mam problem ale jakby przyszło do dzielenia to wołaj ..

Gość gdfagfhhhhhhhhhhhh
tak szczerze ? to raczej nie chwytaj się niczego na siłę widać że nie jesteś kreatywna i na dodatek głupia (sorry ale to prawda) myślisz że ktoś da ci gotowy pomysł na rozkręcenie biznesu a niby po co miałby to robić ?? ja mam dopiero 19 lat jeszcze nie skończonej szkoły itd. ale już mam 3 pomysły na swój biznes na rozkręcenie 1 z nich potrzebne mi około 3 tyś . a miesięczne przychody z niego będę miała około 5 tyś mieś na początek na czysto . podsumowując nie potrzeba jest mieć jakiejś ogromnej kasy aby stać się bogatym najważniejsze to głowa pełna pomysłów

Gość jesli jestes młoda osóbka to
doradzam kupno ziemi ,zawsze w cenie i nigdy nie stracisz a wrecz przeciwnie .Lepsze to nic procenty w banku !

Gość milionerka w snach
No i co gdfagfhhhhhhhhhhhh? Lepiej ci? Wyzyles sie?:) Cisnienie uszlo? Najpierw to zarob pieniadze i sie wtedy chwal a nie dowartosciowuj sie tym ze nazwiesz kogos glupim. Pewnie na zywo bys podkulil(a) ogonek i wstydzil(a) sie nazwac kogos glupim. Ale przeciez to internet! to tutaj malutcy ludzie lecza swoje kompleksy

Gość samiec i prostak...
to ile już macie? bo nie wiem czy wejśc i coś pisac czy tylko obserować ?

Gość milionerka w snach
a tak swoja droga, to wiesz ze uywanie nick'u z ktorego nie mozna domyslic sie niczego o autorze swiadcza zazwyczaj o jego potrzebie ukrywania prawdy o sobie?;p

Gość milionerka w snach
Myslalam o ziemii ale niestety 70 tys to troche za malo na kupienie ziemi niedaleko miasta. Chyba ze gdzies na wsi...Ale z tego co zaobserwowalam to ostatnio ceny ziemi utrzymuja sie raczej na stalym poziomie, wiec mam watpliwosci czy bym zarobila:/ Ehhh... ale maruda ze mnie;/ burza mózgów trwa;)

Gość Czarnuka
hej milionerka w snach.ja mam 40 tys i jestem z bydgoszczy moze razem cos wymyslimy?

Gość proszęproszę
najlepiej pomnóż na kalkulatorze