Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość różowa świąteczna szyneczka

kocham kocham kocham!

Polecane posty

Gość różowa świąteczna szyneczka

Kocham swoja robotę, zarobek kocham też!!! Kocham je coraz mocniej, czy słońce jest, czy deszcz. Kocham mego szefa, on przecież jest wspaniały. Kocham też jego szefów- i wszystkich pozostałych. Kocham swoje biuro i jego pochodzenie, Na urlopowy wyjazd nigdy go nie zamienię. Kocham biurowych mebli ponury szary kolor I sterty dokumntów rosnące wciąż na nowo. Wydajność mojej pracy wzrasta wciąż nadzwyczajnie i nie znam innych przyczyn, by było mi tk fajnie. ja Kocham też obecność mych współpracowników, Pełną złośliwych uwag, uśmiechów, wykrzykników. Kocham mój komputer, kocham jego programy. Przytulam je do siebie, chociaż nie bez obawy. ja kocham każdy program i wszystkie jego pilki Zwłaszcza gdy jego praca przynosi mi wyniki. Szczęśliwy jestem tutaj! Tu źródło mej radości! Niewolnik swojej FIRMY - to pełnia szczęśliwości! Kocham tę robotę, kocham swe zadania. i kocham też nudziarzy, co ględzą na zebraniach. Kocham swoją pracę; być może was to nudzi. I również bardzo kocham przybyłych właśnie ludzi. Tych dwóch przyjaznych ludzi, wcale nie żadnych głupków, Co w śnieznobiałych kitlach wywożą mnie ... do czubków!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować