Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okczko okczkofcvbhnj

Kobiety, przestańcie tesknić, ubolewać nad facetami, nie warto życie zbyt piękne

Polecane posty

Gość okczko okczkofcvbhnj

na udreki, męki , jakieś zmartwienia, może sie nie udało, ale zakładajcie że to nie było to dla was,wcale nie żałujcie, bo nie warto, przeszłam jka każa, dzisiaj z tego sie śmieję, szkoda czasu ,korzystajcie z niego radośnie, wesoło z uśmiechem

Gość hej ale masz dziwny nick
ja nie tęsknię. robię coś wyjątkowego dla siebie - żyję! :)

Gość fgtedrftgyvbhn
oczywiścei ,że nie warto , nie oglądać sie za siebie, gwarantuje że z czasem pozancie duużo bardziej inteligentniejszego, wartościewego, dlatego że bedziecie wtedy patrzeć pod tym kątem :)

a po co poznawać na siłę. :)jest tyle pięknych rzeczy do odkrycia. facet, to nie wszystko!

Gość kobiety z kafeterii
bo my laski już tak mamy że najpierw kradniemy kutasy a pozniej do cipek chowamy

Gość hnjkfgtedrftgyvbhn
nic na siłe, ale pamietajmy że facet to nasza ozdóbka, nie on sie liczy ,tak jak piszesz są inne wazniejsze rzeczy ,wiec tylko pokonać naszą słabość a razem z nią nadejdzie obojętność :) taak to jest najlepszy znak, wtedy zobaczycie życie nabierze barw koloru tęczy

czyli stanie się jak gej :D ja wiem, że nie mam takiej potrzeby latać za jakimś facetem. to on mnie znajdzie, w odpowiednim czasie. a teraz zajmuję się wszystkim czego nie znam i co lubię, to jest to, czego mi najbardziej potrzeba. nic więcej się nie liczy. no, może poza moimi najbliższymi i gronem wspaniałych przyjaciół. Wesołych Swiąt! 🖐️ dobranoc wszystkim :)

Gość TH is IT C
Podrywajcie mnie