Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dirty Freak

MOJA NARZECZONA NIE CHCE SIĘ ZE MNĄ KOCHAĆ!!! :(

Polecane posty

W SUMIE NIE WIEM OD CZEGO ZACZĄĆ. NIGDY NIE MYŚLAŁEM, ŻE WYLĄDUJĘ NA FORUM I SZCZERZE TO NIE CZUJĘ SIĘ Z TYM NAJLEPIEJ ;-( JESTEM Z MOJĄ MAXYMALNIE SEKSOWNĄ I ZADBANĄ KOBIETĄ 3 LATA, ROK W NARZECZEŃSTWIE. JEST 3:00 RANO. PO RAZ KOLEJNY MOJA NARZECZONA ZASNĘŁA TOTALNIE MNIE IGNORUJĄC, WIEDZIAŁA DOBRZE,ŻE MAM NA NIĄ ZABÓJCZĄ OCHOTĘ,BO WCZEŚNIEJ BRALIŚMY RAZEM PRYSZNIC I PODKRĘCIŁA MNIE NA MAXA. JESZCZE WCZEŚNIEJ NATOMIAST WRÓCIŁA Z PRACY PO CZYM PRZYGOTOWYWALIŚMY WSZYSTKO NA ŚWIĘTA ITD. WIĘC ROZUMIEM, ŻE MOGŁA BYĆ ZMĘCZONA TYLKO PROBLEM TKWI W TYM, ŻE ONA JEST ZAWSZE ZMĘCZONA :-/ KIEDYŚ UPRAWIALIŚMY MIŁOŚĆ FRANCUSKĄ, ANAL ITD. ALE JA POTRZEBUJĘ TEGO W WIĘKSZEJ CZĘSTOTLIWOŚCI. ONA NP TUŻ PO SEKSIE JEST W STANIE POWIEDZIEĆ "NO TERAZ NA MIESIĄC SPOKÓJ". SZCZERZE MOGĘ POWIEDZIEĆ, ŻE JESTEM NIMFOMANEM JEŚLI TAKIE SFORMUŁOWANIE W OGÓLE ISTNIEJE HEH JEJ WYSTARCZYŁO BY RAZ W MIESIĄCU CO DLA MNIE JEST CHORE. WIĘC PROBLEM TKWI W TYM,ŻE ONA BARDZIEJ JEST NA "NIE" NIŻ NA "TAK".PROSZĘ O WASZE OPINIE I PORADY...PANIE SZCZEGÓLNIE,DZIĘKUJĘ ZA WASZ CZAS...

Gość leidi agnes
ja jestem ze swoim facetem trzy lata, razem mieszkamy i pracujemy w tej samej firmie, na początku znajomości robiliśmy to po kilka razy dziennie na kilka sposobów, potem raz w tygodniu, potem coraz rzadziej. Ja nie mam ochoty, ponieważ po odstawieniu hormonów boję się wpadki, a jestem nieuleczalnie chora, więc nie mogę mieć dziecka, ale najważniejsza przyczyna tkwi w tym, że ludzie nudzą się sobą po jakimś czasie zwłaszcza gdy cały czas przebywają ze sobą, pewnie zagościła u Was rutyna jak u nas, poza tym czasami jestem zbyt zmęczona żeby chciało mi się zaspokoić jego. Niestety z tego co wiem od znajomych tak się dzieje w długoletnich związkach.

Gość butolog
masz pecha

Gość bojabojaboja
Ja tylko nie rozumiem jakim cudem dopiero po 3 latach to jest problem, skoro ona zawsze była zmęczona? Z własnego doświadczenia powiem Ci smutną prawdę - różnica temperamentów, szczególnie tak duża jest nie do przeskoczenia w związku. Bo ani ona nie ma zamiaru się zmuszać do niczego("no teraz na miesiąc spokój"). Ani Ty nie wytrzymasz z seksem raz na miesiąc na dłuższą metę.

Pierwsza rada to wyłącz caps lock. Przyjęło się że pisanie dużymi literami odpowiada okrzykowi więc proszę nie krzycz. Po drugie mam podobny problem z żoną po 20 latach. I widzę że są dwa wyjścia albo zaakceptujesz częstotliwość współżycia albo sobie poszukasz innej partnerki. Trzeciej drogi nie ma. I zapomnij o tym co będą Ci radzić. Kolacje przy świecach, wyręczanie w obowiązkach, wspólny wyjazd. Ok to może zadziałać ale tylko na chwilę, okazjonalnie po czym wszystko wróci do punktu wyjścia. Czyli raz na miesiąc :).

Gość otakotak
zgadzam sie z przedmowcami...