Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnitetettete

buty BIG STAR opinie

Polecane posty

Gość mnitetettete

kilka dni temu weszły mi w oczy buty big star w kangurze , tylko wydac 150 zl za sandałki ktore nie sa skorzane troche sie boje. Czy sa dobrze wykonane, czy to zwykly szajs sztucznie zawyżony?

Gość upupupuu
pytanie zadałam OGÓLNE , czy ktoś ma buty big stara i jak jest z ich jakością wykonania i czy się nie rozpadną po 2 miesiącach. Zdjęcie do tego nie jest potrzebne :o :o

Gość powiem ci tak ,w bs
bluzy sa ok,na portki sie nacielam ,wiec obejrzyj po prosty z czego zrobione jak wklejone paski jaka podeszwa i spytaj czy jest mozliwosc reklamacji jakby cos sie stalo

Gość upupupuu
*kangurze

Gość powiem ci tak ,w bs
mnie sie podobaja ,wyglądają solidnie ,spytaj po prostu co w przypadku uskodzenia ,butów akurat tam nie kupuje ale firma dosyc sprawdzona ,z pewnoscią mlepsze niz z ccc:)

Gość te z linkaaa
ladne sa, ladnie sklejone nie wyplywa z nich klej jak w innych.

Gość nie lepiej się nie wychylać
pfff 150 zł za klapki sztuczne z jakiegoś big stara? oszalałaś? pewnie że nie warto...

Gość nie lepiej się nie wychylać
jeżeli nie są ze skóry tylko jakiegoś tworzywa skóropodobnego to sie rozpadną...

Gość kkobialka
Witam Kupiłam sandały marki BIG STAR w cenie 189,00 PLN i po 2 miesiącach zauważyłam, że nie tylko gumowy flek, ale i drewnopodobna koturna zostały zmasakrowane. Więc szybciutko lecę złożyć reklamację i co? Odpowiedź producenta: Ponieważ buty były użytkowane mimo zauważenia początkowej wady (pod buty zaglądam codziennie przecież) - starcia fleku co doprowadziło do zdewastowania obuwia z premedytacją! Ciekawe co? Odradzam i polecam polskich producentów obuwia skórzanego. Oni nie robią szitu.

Gość ghdfhdhdghdghdgh
podejrzewam , ze big star nie robi tych butów. to ejst jakeis podwykonawstwo.sprzedaja tylko licencje na nazwe komus innemu. ktos inny zapewne im to produkuje w azji, bo raczej nie w polsce. w kaliszu szyja tylko jeansy i bawałeniane kszule

Gość Lupettit
Witam! Kupiłam nie skórzane sandały marki Big Star w sklepie internetowym Fleq.pl za cenę 59,99zł. Ubrałam je 2 razy po czym podeszwa się odkleiła z prawego buta całkowicie. But nie nadaje się do chodzenia, a szkoda bo wyglądają bosko i są bardzo wygodne. Nie wiem czy stało się tak dlatego, że kupiłam te buty na przecenie (kosztowały na początku 139,99zł) i są zleżane, czy po prostu są źle wykonane. Jednak więcej nie zaryzykuje kupna butów tej marki.

Gość łeeeeeeee
też się na nich nadziałam. kupiłam śliczne kozaczki za 250zł z tworzywa skóropodobnego ,po dwóch założeniach odkleiły się gumowe fleki, a po czterech pękł cały tył koło pięty. nie warto... strata kasy

Gość był ten temat
Nie wiedziałam że ta firma ma buty?

Gość gość
ja też kupiłam śliczne sandałki z big stara i po tygodniu chodzenia w nich starła się podeszwa, porobiły się w niej wręcz dziury, a wklejone paski niestety wydarły się. Nie warto kupować butów tej marki

Gość gość
Witam!!! 3 lata temu kupiłam botki Big Star, podeszwa, jakość wykonania,fason był super, były rownież bardzo wygodne i nie do zdarcia. W tym roku kupiłam kloejną parę, fason i elegancja nadal super, niestety jakość wykonania i trwałość nie może się równać z tymi z przed trzech lat, dlatego też sandałki kupiłam na wyprzedaży, jak się rozlecą nie będzie tak bardzo bolało, bo niestety pomimo tego, że nie są już tak bardzo trwałe to "mają pazur". A tak na marginesie to buty Big Star są produkowane również w Polsce.

Gość To była pomyłka
Jestem rozczarowana nie uznano mi reklamacji na sandały w których odkleja się koturń od podeszwy a sandały kosztowały 150zł i po 2 miesiącach szlak je trafia porażka . myślę ,że przy zakupie powinni informować reklamacji nie uznajemy .KOSZMAR bardzo dużo im brakuje do innych firm

Gość gość
mam bytanie, czy rozmiarówka butów z Big Star jest adekwatna do rozmiarów jakie nosicie? mam na oku kozkai w sklepie internetowym ale jest tylko rozmiar 37 a ja nosze 36 i licze na to ze romiarówka jest zawyrzona.prosze o odpowiedz

Gość pracownik big star
hey, pracowałam jakiś czas w tej firmie nosząc dzień w dzień ubrania tej sieciówki a więc powiem jedno szajs ! buty były reklamowane średnio z 2-3 miesiące po zakupie... trampki po miesiącu.Wystajacy klej, rozerane podeszwy, odpadające logo to norma... jeansy wszelkie ciemne kolory farbują, co do innych często robią się zadziory na szwach... koszulki oddałam do reklamacji po 2 tyg bo wszystkie po praniu były zmechacone. Nie polecam- szczególnie za tą cene.

Gość Nigdywiecejbigstar
Syn nosił trampki nie cały miesiąc i ostatnio wrócił w deszczowy wieczór z przemoczonymi nogami, z przetartymi dziurami w obu podeszwach. A dodam jeszcze ze większą część tego miesiąca chodzil w trampkach po szkolnym korytarzu. :-/ Teraz jest problem z reklamacją bo buty zostały przed zwrotem tylko oczyszczone z piasku i kurzu, a ktoś oczekiwał, że przywróce biel gumie trampek, choć buty nadają się tylko do wyrzucenia, nie do naprawy. Masakra!

Gość gość
Witam! Dokładnie wczoraj kupiłam śliczne,czarne kozaczki. Po jednym założeniu, po ok. 3 godzinach zaczęła z nich schodzić "część wierzchnia" . Absolutnie NIE polecam zakupu butów w tym sklepie. Oddałam do reklamacji, czekam na decyzję, gdyż Pani uprzedziła mnie, że mogą stwierdzić, że to jednak uszkodzenie z mojej winy. Niby jak?! Pozdrawiam...

Gość gość
witam, podbijam pytanie, jak z rozmiarówką w big star. Mam na oku sneakersy i nie mogę się zdecydowac na rozmiar, normalnie nosze 39 ale wg producenta wkładka ma 26,9cm a ja kupuje na 25,5cm, w big star są buty 38 na 25,6cm przy czym u innego sprzedawcy ten sam but w rozmiarze 39 ma podane że wkładka 25cm a 40 25,5 cm... pomóżcie proszę!!!!!

Gość gość
Mi nie zależy żeby buty były markowe i drogie. Raczej chodzi o wygodnę. Teraz na przykład na https://multu.pl/kobiety-home zamówiłam 2 pary i dałam za nie 60zł a są tak wygodne że ciągle w nich chodzę

Gość gość
Podeszwa trampek zzolkla mi juz po jednym sezonie. Bubel

Gość gość
No mnie też markowe długo nie posłuzyły, chyba szkoda kasy na takie lepiej kupowac taniej a częsciej.

Gość kattixx
Same buty big star są bardzo ok, ja przynajmniej nie miałam problemów. Na szczęście można kupić w dobrej cenie, dużo jest promocji, ostatnie pary kupiłam w tym sklepie https://www.trendybuty.pl/big-star-m-7.html