Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja słysze same cium cium

Imię.

Polecane posty

Napiszcie mi wszytsko o imieniu Olga, jakie są takie osoby, jakie są w prawach osobiśtych i ogólnie jakie to dziewczyny.

Olga Imieniny: 28 VI, 11 VII Znaczenie: ukraińskie i starorosyjskie imię będące przekształceniem skandynawskiego imienia Helga, które oznacza „zdrowa, szczęśliwa W innych językach: ang. Olga, Helga, franc. I hiszp. Olga Najlepszy znak zodiaku: Baran, Byk Zagłosuj Lubię to imię Zobacz wyniki głosowania Charakter Ta kobieta lubi ryzyko i przygody, dlatego często podróżuje. Ma analityczny umysł, potrafi szybko i trafnie ocenić sytuację. To silny i nieco apodyktyczny charakter. Znani ludzie o tym imieniu Olga Bończyk, Olga Borys, Olga Tokarczuk Postacie historyczne o tym imieniu Święta Olga Kijowska (ur. ok. 890 r. - zm. ok. 969 r.) - święta prawosławna, pierwsza ze świętych kanonizowanych na Rusi. Była księżną kijowską. Po śmierci swojego męża sprawowała władzę regentki za swojego małoletniego syna. Wprowadziła do swego kraju prawo sądowe i podatki, odnowiła kontakty handlowe z Bizancjum i przyłączyła do Rusi księstwo nowogrodzkie. Przyczyniła się też do rozpoczęcia procesu chrystianizacji Rusi. Wspominana jest 11 lipca.

juz takie czytała, ale chce zebyscie z wlasnego dowiadczenia napisaly jakie sa Olgi

Gość ????????
WPISZ SOBIE W GOOGLE CO CHCESZ WIEDZIEC O IMIENIU OLGA I BEDZIESZ WIEDZIEC, A NIE ZE MY LUDZIE Z FORUM MAMY SZUKAC.... BO TY JESTES LENIWA....

znam raptem jedną. miła, przebojowa, uczynna, uczyc sie lubi, kolezenska i lubiana

Gość ????????
ALBO INACZEJ OKRESL SWOJE OCZEKIWANIA....

moze ktos jeszcze sie wypowie?

lola - dzieki za odpowiedz na temat ;) a nie to co pomarancza :-O