Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijat

Alez mnie wkurwia moj maz LEN!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ijat

Nic nie robi tylko siedzi na kanapie i filmy oglada , lub przed kompem! ja o malo tchu nie wizione, posprzatalam dom , zrobilam zakupy , przygotowalam wszystko , a on przylazl i zawiadomil mnie" jedz ze jajami bo mi sie jesc chce" nie cierpie tego lenia jebanego!

Gość ijat
odechciewa mi sie wszystkiego,nieg to jasny szlag

Gość her komendante
widziały gały co brały

Gość dyskutantka
POWIEDZ TO JEMU, ZANIM ZACZNIESZ ZALIC SIE NA KAFE grunt to dobra komunikacja

Kobieto ty zupełnie nie umiesz postępować z facetem. Ja wiem że to dla Ciebie trudne do ogarnięcia ale facetowi trzeba stawiać zadania a nie czekać aż sam wpadnie na to co ma zrobić. Nie wpadnie my faceci tak mamy :(.

Gość erterrrtere
a ty autorko pewnie jesteś super żoną i matką pewnie ;) po słownictwie jakie stosujesz i śmiesznych żalach na kafeterii z ciebie to materiał jest, ale na ścierkę do podłogi haha

No cóż wzorcowy przykład polskiej rodziny - tapczanowy grzyb i muł wielozadaniowy :/ Porażające.

Mąż autorki tematu jest najlepszym przykładem jak należy postępować ze swoją żoną. Trzymać krótko i oczekiwać że będzie wszystkie domowe obowiązki wykonywała sama. Zawsze facet rządzi, a baba ma się podporządkować. Jedyny słuszny model rodziny, gwarantujący trwałośc związku. Absolutnie związek partnerski się nie sprawdza i prowadzi tylko do rozpadu, zdrad, na którym najbardziej cierpią dzieci.