Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

Termin- Listopad 2010

Polecane posty

Gość kardashia

Witam wszystkie kobietki :) W listopadzie zostanę mamą :) To moje pierwsze dziecko :) Jeszcze nie wiem jakiej będzie płci ,z partnerem marzymy o chopczyku ale z córki tez będziemy zadowoleni :) Czy któraś z Was też rodzi w takim terminie? Może podzielimy się swoimi spostrzeżeniami i uczuciami które towarzyszą nam w ciąży ? :) Ja jestem w 5-6 tygodniu. We wtorek mam swoje pierwsze badania u ginekologa (mocz,krew,cytologia itd) Nie wiem czego się po nich spodziewać? Czy będę od razu znała wynik czy trzeba będzie poczekac kilka dni? I chciałabym tez wiedzieć czy lekarz od razu powie mi czy z dzieckiem jest wszystko w porządku i czy jest zdrowe? Miała już któras z Was takie badania? Podzielcie się doświadczeniami...

hej :)ja koniec listopada albo poczatek grudnia... na wyniki trzeba bedzie napewno czekac :) pozdrawiam

Gość kardashia
Czy na tym badaniu lekarz odrazu ustali dokładny termin porodu? Bo na razie nic o tym nie mówił tylko jak wykrył ciąże to od razu kazał się zapisać za tydzień na wizytę na której zrobi mi te wszystkie badania. Wiem z własnych wyliczeń ,że rodzę w listopadzie

Gość kardashia
A nie wiecie dziewczyny ile czasu na te wyniki trzeba czekać? Chcę wiedzieć,że z moją dzidzią wszystko w porządku :) ,ciekawa też jestem jaką mam grupę krwi bo tez ma lekarz ustalić

Gość kardashia
Zawsze chciałam żeby moja dzidzia się urodziła bardziej w środu roku lub na początek ( ja jestem ze stycznia) ale wyszło,że w listopadzie...na ironie do tej pory to był dla mnie najgorszy miesiąc w roku a teraz pewnie bedzie jednym z najlepszych ;)

Gość kardashia
Bo właśnie lekarz zapytal mnie jaką mam grupę krwi.Powiedziałam,że nie wiem bo nigdy nie badałam... No to on mi powiedział,że to badanie zrobimy u niego,on pobierze mi rew i u niego będzie wynik. Nie zapytałam tylko jak zamierza ja zbadać ale może to on wysyła do laboratorium czy coś takiego? Sama już nie wiem...dowiem się we wtorek... Ciekawe jaki termin mi wyznaczy...wiem ,że na listopad tylko nie wiem na którego..

Gość kardashia
Mama ma Arh- ,a tato Arh+ ,czyli ja podobno moge miec albo Arh +/- lub 0rh +/-

któraś dziewczyna mi pisała, ze urodziła dzien przed tym terminem urodzila ktory na internetowym kalk wyliczyła

Gość kardashia
lola888 Ty miałaś juz te badania? tą cytologie itp? czytałam o tym troche na stronach internetowych i wiem na czym polega to badanie...interesuje mnie tylko czy jest bolesne... Lekarz podał Ci jakiś termin porodu (chodzi o datę) czy powiedział po prostu ,że to będzie koniec listopada ,poczatek grudnia?

Gość kardashia
Najbardziej się boje,że będę miała grupę ujemną .Wtedy mogą być problemy podobno...

Gość kardashia
Lola w którym jestes tygodniu?

musialam miec dwa razy owulacje co bylam w czwartek u gin i nie mogla na 100 potwierdzic wiec 7 to nie jest

Gość kardashia
Mi lekarz jak robił usg i powiedział,że mamy ciążę to zapytaląm ile ona ma czasu to powiedział,że ok 5 tyg od ostatniej miesiączki... Czy on odrazu może stwierdzić na badaniu ,że pęcherzyk ciążowy nie jest pusty? czytałam troche o tym i się boje,że w ciąży jestem ale może być pusty

własnie mi zrobila usg i powiedziala tylko ze prawdopodobnie ciaza ale za8 dni potwierdzic dopiero moze

Gość kardashia
Mnie jak lekarz zbadał to od razu powiedział,że to ciąża dobrze widoczna ok 5 tydzień. Nic nie mówił o pustym pecherzyku.Ale czytałam na forach,że sa takie dziewczyny którym stwierdzono pusty pęcherzyk ciązowy...

Gość kardashia
A nie wiesz co ile czasu w ciązy ma się Usg? To badanie jest bardzo fajne bo mozna zobaczyć dzidziusia na monitorze ;)